Geniet van avontuur in de natuur met de daktenten van Dare to be Different

Vrouw kijkt naar Dare to be Different Outdoor daktent

Deel

Gekopieerd

Een van de exposanten die je niet mag missen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is Dare to be Different Outdoor, een bedrijf dat de wereld van kamperen naar een hoger niveau brengt.

Bij Dare to be Different draait het om meer dan alleen producten verkopen. Volgens eigenaar Roland draait het om een levensstijl. De producten van Dare to be Different Outdoor zijn namelijk ontworpen om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van avontuur in de natuur.

Innovatieve en duurzame oplossingen

Dare to be Different is een bedrijf dat niet achter de trends aan holt, maar vasthoudt aan hun eigen koers, waarbij ze altijd streven naar innovatieve en duurzame oplossingen. Voor Dare to be Different is de natuur niet slechts een speelveld: naar eigen zeggen is het hun “inspiratiebron en bestemming”. Vanuit deze filosofie is ook de daktent genaamd de Sitta ontstaan. Een duurzaam ontwikkelde daktent met TenCate doek uit Nederland, vervaardigd in Spanje. Zo blijven de lijntjes kort en garandeert Dare to be Different een leven lang plezier van de daktent.

Man zit in stoel voor auto met Sitta daktent

Daktenten voor iedereen die op avontuur wil

Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023 ontdek je bij de Dare to be Different Outdoor stand verschillende daktenten. Van een tweepersoons instapmodel tot high-end daktenten of een gezinsdaktent. Dare to be Different heeft voor iedereen die op avontuur wil een passende oplossing. Alle producten worden met een doelbewuste benadering ontwikkeld en gecreëerd om een leven lang plezier te bieden.

Je vindt de Dare to be Different Outdoor stand in hal 10.

Gerelateerde artikelen