Persinformatie

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

2 – 6  oktober 2024 | Jaarbeurs Utrecht

Tent en Campervan outline tekening

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeer & Caravan Jaarbeurs biedt een complete kampeerbeleving. Hier ontdekken kampeerliefhebbers de nieuwste trends en kampeermiddelen voor een onvergetelijke vakantie in de buitenlucht. Van caravans, campers en campervans tot vouwwagens, tenttrailers en (dak- en voor-)tenten. Ook accessoires en de mooiste bestemmingen zijn volop vertegenwoordigd. Van 2 t/m 6 oktober 2024 vind je in Jaarbeurs Utrecht álles wat kamperen zo leuk maakt, compleet met activiteiten, workshops, livemuziek en lekker eten.

Vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Meer informatie?

Heb je vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs of wil je meer persinformatie? Neem dan contact op met Elsje van Vuuren, Senior Communicatieadviseur Jaarbeurs.

 

elsje van vuuren

Elsje van Vuuren

Senior Communicatieadviseur Jaarbeurs

+31(0)6 219 880 42

elsje.van.vuuren@jaarbeurs.nl


Openingstijden 2024

2 tot en met 6 oktober 2024

Dagelijkst van 10:00 tot 17:00 uur

Promotiekit

Handig! In de promotiekit vind je de logo’s en sfeerbeelden van Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die rechtenvrij gebruikt mogen worden bij publicaties. Vermelding van Kampeer & Caravan Jaarbeurs is bij foto’s wel gewenst. De Promotiekit voor komende editie is medio juli 2024 beschikbaar.

Perskamer

Je vindt de perskamer bij Ingang Oost (naast entree hal 8) van Jaarbeurs, in de centrale hal aan de linkerzijde. Toegang tot de perskamer is voor genodigden en pers gratis.

Persaccreditatie

Je bent van harte welkom op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024! Vanaf eind augustus is het mogelijk om je gratis aan te melden als pers.