Een fietsendrager of trekhaak voor je camper? Bezoek de Memo stand!

Camper met MEMO trekhaak

Deel

Gekopieerd

Op zoek naar een fietsendrager of trekhaak voor je camper of buscamper? Dan moet je tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs de stand van Memo Europe bezoeken. Deze Nederlandse producent is gespecialiseerd in fietsendragers en trekhaken voor campers.

Het bijzondere aan de fietsendragers is dat ze niet op de achterwand, maar op het chassis van de camper worden gemonteerd. “Daardoor hoef je niet hoog te tillen”, verklaart directeur Bart Oosterhoff. “En je fietsen staan veel steviger. Dat maakt onze dragers ideaal voor het vervoeren voor e-bikes.”

Populaire M-Star nu ook in ‘Black Edition’

Memo presenteert in de Jaarbeurs zijn volledige assortiment aan fietsendragers en trekhaken, inclusief de M-Star Black Edition. Een nieuwe versie van Memo’s bekendste fietsendrager, maar dan volledig uitgevoerd in zwart. Dat geeft hem een stoere, moderne uitstraling.

Speciaal voor buscampers: wegdraaibare trekhaak

Een ander product dat Oosterhoff graag uitlicht, is de Van-Swing zwenkmodule. “Die is speciaal ontwikkeld voor buscampers en beschikbaar voor steeds meer merken. Fiat Ducato, Ford Transit, Citroën Jumpy, Volkswagen Crafter, om er maar een paar te noemen. Het mooie aan de module is dat je de trekhaak, inclusief fietsendrager, kunt wegdraaien van de achterdeuren. Daardoor blijft de bagageruimte van je bus altijd toegankelijk.”

Benieuwd naar de M-Star Black Edition of de Van-Swing (en alle andere fietsendragers en trekhaken voor campers en buscampers)? Bezoek Memo Europe van 4 t/m 8 oktober in hal 9, stand A057.

Gerelateerde artikelen