Programma 2024

Wat is er allemaal te doen tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024? De eerste programmaonderdelen zijn bekend! En er volgen meer activiteiten. Houd de website in de gaten of abonneer op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. T.z.t. komt er ook een blokkenschema voor elke dag.

Activiteiten

Sprekers in het Kampeertheater op Kampeer & caravan Jaarbeurs

Kampeertheater

Dé plek voor inspiratievolle lezingen, tips & tricks en how to’s. Met sessies over hoe je jouw beste kampeerfoto maakt, workshops van KOMOO; de wandel- en fietsapp en meer.

 

Fietser op fietsparcours

Fietsparcours

Het indoor parcours geeft jou de kans om de nieuwste fietsen en e-bikes uit te proberen. 

Man aan het klussen op het Klusplein

Klusplein

Dit jaar groter dan ooit! Je doet hier inspiratie op over hoe je ook jouw caravan of camper een make-over geeft of misschien help je wel een handje mee met een van de klussen.

2 meisjes in de Kidsclub op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kidsclub

Voor de jonge kampeerdertjes is de Kidsclub dé plek voor plezier en een geweldige tijd tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Stel dat rijdt in camper op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

BOVAG rijles

Leer onder begeleiding van een BOVAG rijinstructeur rijden met een camper of caravan. Samen oefen je in 20 minuten de belangrijkste manoeuvres.

Fien en teun knuffelen kindje

Fien & Teun

Bekend van Telekids, het theater én hun voorleesboeken. Speciaal voor de kids zijn Fien & Teun op zaterdag en zondag aanwezig op de SVR stand (09.C100).