Doréma, specialist in voortenten en luifels, introduceert nieuwe kleuren

Dorema tenten nieuwe kleuren, vanuit lucht gefotografeerd

Deel

Gekopieerd

Doréma presenteert dit najaar de nieuwe collectie voor het kampeerseizoen van 2024.

Onyx 270 Beige

De publiekslieveling Onyx 270 komt er ook in het beige. Het ronde design spreekt veel mensen aan en met de prachtige beige kleur biedt Doréma een verrassend alternatief naast het klassieke antraciet. Vanuit de trend naar zachte, natuurlijke kleuren is de Onyx in beige een mooie aanvulling op het bestaande aanbod.

Daytona 240 Green

Ook de Daytona 240 Green is een nieuwe kleur in het assortiment. Een kleur die vorig jaar als concept al te zien was. Veel enthousiaste reacties later heeft Doréma de kleur verder ontwikkeld tot een subtiele, natuurlijke groene voortent, waarbij je je helemaal ‘back-to-nature’ waant.

Portoluifel met voorwand

Nieuw in het portfolio is de Porto, een ronde caravanluifel die uitgebreid kan worden met een set sunwings en met de afritsbare voorwand in een mum van tijd omgebouwd wordt tot een 3 meter diepe voortent. Modern door de ronde vorm en zeer comfortabel door de diepte die de schuine voorwand creëert.

Ga voor meer informatie naar www.dorema.nl of bezoek Doréma tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht en ervaarzelf de kleur en ruimte van een Doréma.

Gerelateerde artikelen