Crosscamp breidt uit met Camper Vans

Drie nieuwe Crosscamp Camper Vans

Deel

Gekopieerd

Een primeur op Kampeer & Caravan Jaarbeurs! Het jonge merk Crosscamp, onderdeel van de Erwin Hymer Group, breidt het modellengamma uit met Camper Vans!

Drie nieuwe modellen voor extra comfort en ruimte

Na het succes van de Urban Campers, onthult Crosscamp nu drie nieuwe Camper Van modellen: de Crosscamp Flex 541, de FULL 600 en de FULL 640. Deze Camper Vans zijn perfect voor sportieve kampeerders en Vanlife liefhebbers, met stahoogte, extra ruimte en meer comfort. Bovendien zijn ze stijlvol ontworpen en kunnen ze met optionele Custom Parts accessoires volledig aan je wensen worden aangepast. De Camper Vans zijn direct beschikbaar in een UNLIMITED Edition, inclusief een uitgebreide standaarduitrusting tegen een aantrekkelijke prijs.

Ontdek de opvallende Crosscamp Flex 541

Het meest opvallende model is de Flex 541. Deze veelzijdige Camper Van is geschikt voor dagelijks gebruik, avontuurlijke reizen en sportieve uitjes. Met 14 verschillende indelingsopties ben je flexibeler dan ooit. Hij biedt comfortabele slaapplaatsen voor vier personen en is met zijn handige lengte van 5,41 meter ook in de stad gemakkelijk te manoeuvreren. Dankzij de modulaire keuken en de uitneembare douche en kledingkast kun je volledig zelfvoorzienend zijn.

Bezoek Crosscamp op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Naast de Flex 541 kun je ook de nieuwe Camper Van modellen Full 600 en Full 640 voor het eerst in Nederland bewonderen! Bezoek de CROSSCAMP stand 12.C054 tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en ontdek deze gloednieuwe Camper Vans.

Gerelateerde artikelen