50plus Campingpark Fisching: Waar fietsen rollen, ontspanning heerst en kinderen noch honden uw rust verstoren.

Bovenaanzicht 50plus Campingpark Fisching
dominique
07 september 2023
1 min

Er is een bijzonder toevluchtsoord in de campingwereld van Europa: het 50plus Campingpark Fisching, gelegen in Murtal, Oostenrijk. Al meer dan twintig jaar biedt deze plek waar veel volwassenen naar verlangen: rust, ontspanning en een authentieke natuurbeleving, ongestoord door het lawaai van kinderen en blaffende honden.

Uniek en innovatief fietsknooppuntensysteem

“Onze gasten dompelen zich onder in een oase van rust, waar onze kabbelende vijver en het getjilp van de vogels de enige begeleidende geluiden zijn,” beschrijft Bernd Pfandl. Maar het echte middelpunt van de recreatiefaciliteiten van het campingpark is het innovatieve fietsknooppuntensysteem ‘Nimms Radl’. Het ligt in een schilderachtige, brede en vooral vlakke vallei en biedt fietsers een onvergelijkbare ervaring. “Onze vallei is een paradijs voor fietsers. Dankzij de vlakke topografie en ons unieke fietsknooppuntensysteem kunnen gasten het landschap op een geheel nieuwe, intense manier verkennen,” benadrukt hij.

Geïnspireerd door de Nederlandse wielercultuur

De diepe band met Nederland, gevormd door twee decennia aanwezigheid bij KCJ 2023, is van grote invloed geweest. “De Nederlandse wielercultuur heeft ons geïnspireerd. We hebben dit erfgoed genomen en versmolten met de schoonheid van Murtal,” vertelt Bernd. Hij nodigt de bezoekers van de beurs van harte uit: “Kom en ontdek een plek waar recreatie en fietsen een perfecte symbiose vormen, ver weg van kinderen en honden. Laat je betoveren door de uitgestrektheid en onze vallei.”

50plus Campingpark Fisching is van 4 t/m 8 oktober te vinden op Kampeer & Caravan Jaarbeurs bij stand 12.D033

dominique

Gerelateerde artikelen