5 nieuwe tent-accessoires om indruk te maken

5 nieuwe tent accessoires voor tijdens jouw volgende kampeerreis

Deel

Gekopieerd

Kamperen in een tent is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuur. Maar om je kampeerervaring nog beter te maken, zijn er tal van ongewone accessoires die je kunt toevoegen aan je uitrusting.

In deze blog delen we 5 van de nieuwste – niet voor de hand liggende – accessoires die je kampeerervaring naar een hoger niveau tillen. Van praktisch tot stijlvol, er is voor ieder wat wils.

  1. Draagbare campingstoel met voetenbank – Ontspanning is belangrijk tijdens het kamperen en met een stoel waarbij een voetenbank aangekoppeld kan worden, kun je maximaal relaxen.
  2. Opvouwbare keuken – Met een opvouwbare keuken wordt koken in de buitenlucht een stuk gemakkelijker. Het biedt een handige plek om eten voor te bereiden en ook om de afwas te doen.
  3. Draagbare hanglamp zonnepaneel – Een hanglamp met een ingebouwd zonnepaneel is een energiezuinige verlichtingsoptie voor in de tent of buiten.
  4. Opblaasbare lamp – Deze lampen zijn lichtgewicht, compact en makkelijk op te bergen. Bovendien bieden ze voldoende licht en sfeer voor een gezellige avond bij de tent.
  5. Biologisch afbreekbare toiletpapier – Wanneer je buiten bent is het belangrijk om duurzaam te zijn. Kies daarom voor biologisch afbreekbaar toiletpapier om het milieu niet onnodig te belasten.

Deze accessoires maken het kamperen nog leuker en comfortabeler. Kies één of meerdere items die passen bij jouw kampeerstijl en geniet van een heerlijk verblijf in de natuur.

Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs is een ruim aanbod van accessoires te vinden. Hier vind je een overzicht van deelnemers op dit moment.

Gerelateerde artikelen