NomadiQ op KCJ 2023

Gezin op camping maakt eten klaar op NomadiQ BBQ

Deel

Gekopieerd

Na het grote succes in 2022, zal nomadiQ ook dit jaar weer aanwezig zijn met niet één, maar twee stands. Hier geven ze productuitleg en demonstreren ze de portable gas BBQ.

NomadiQ laat op Kampeer & Caravan Jaarbeurs zien wat de BBQ allemaal kan door hapjes klaar te maken waar je bij staat. Om het feest compleet te maken mag je deze hapjes ook nog proeven! Maar dat is nog niet alles: het team van nomadiQ daagt je uit voor een quiz. In samenwerking met de Vegetarische Slager maken zij hapjes klaar op de BBQ, waarna jij moet aangeven of ze vegetarisch zijn of niet. Heb je het goed geraden? Draai dan aan the Wheel of no Meal om leuke prijzen te winnen! Meer dan genoeg redenen dus om langs de nomadiQ stands te lopen.

Waarom de nomadiQ?

De nomadiQ is een draagbare gas BBQ die vanwege zijn slimme BBQ-kookoplossing steeds bekender wordt in de kampeerwereld. Door het unieke opvouwbare design is de BBQ zeer compact, gemakkelijk te dragen (5,6kg) en op te bergen. De gasgrill is in minder dan 1 minuut gebruiksklaar en je kunt er ook tegelijkertijd op koken. Het uitklapbare ontwerp zorgt namelijk voor een groot en dubbel (1400 cm2) grilloppervlak. Beide zijdes hebben een brander én een temperatuurregelaar. Zo kan je aan de ene kant iets koken, terwijl je tegelijkertijd aan de andere kant de ingrediënten verwarmt op een hogere temperatuur. De nomadiQ werkt op kleine gasflesjes, maar kan ook aangesloten worden op een grote gasfles, Campingazflessen, of de buitenaansluiting van de camper. Daarnaast hebben ze diverse leuke accessoires zoals verschillende grillplaten.

Je vindt de nomadiQ stands van 4 t/m 8 oktober in hal 9.

Gerelateerde artikelen