Nieuw op Kampeer & Caravan Jaarbeurs: Dethleffs

Nieuwe interieur van de c'go caravan van Dethleffs

Deel

Gekopieerd

Dethleffs presenteert een ruim aanbod caravans tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: meer dan 20 caravans, waaronder de c’go Edith10n!

Vernieuwd interieur

De c’go viert zijn 10e verjaardag, reden voor Dethleffs om het interieur in een nieuw jasje te steken. Het nieuwe ontwerp straalt frisheid uit door het gebruik van lichte meubelpanelen, aantrekkelijke bekledingen en kleurrijke accenten. We zien hier cappuccinokleurige wandbekledingen met een leerachtige textuur die mooi samengaan met lichtgrijze oppervlakken met een linnenstructuur. De nieuwe vloer heeft een grijsbruin grafisch patroon dat bestand is tegen vuil en een eigentijdse uitstraling geeft aan de Dethleffs c’go. Daarnaast is er keuze uit nieuwe stofferingen in donkerbruin, groen of cognac. Het nieuwe interieur heeft een moderne en huiselijke uitstraling, waardoor je je meteen thuisvoelt.

Bovendien biedt de c’go royale opbergruimte en een aanzienlijk laadvermogen. Met verschillende indelingsmogelijkheden, zoals twee- of eenpersoonsbedden, stapelbedden, rondzitgroep of dinette, is er voor elke kampeerder een geschikte optie. De c’go UP biedt nog meer opties dankzij het hefbed. Afhankelijk van het model is deze caravan beschikbaar in 220, 230 of 250 centimeter.

Actiepakket Edit10n

Het tiende verjaardagsfeestje van de c’go wordt tevens aangegrepen om een luxe en compleet actiepakket te introduceren: het Edit10n pakket.

Dit pakket is beschikbaar voor alle modellen van de c’go en c’go UP tegen een sterk gereduceerde prijs. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs maak je voor het eerst kennis met de Edit10n uitvoering. Dit model, met gladde buitenbeplating, 17” aluminium velgen en aangepaste striping, sprint direct in het oog. Profiteer ook bij de andere modellen van tijdelijk messcherpe beursaanbiedingen!

Je vindt Dethleffs op Kampeer & Caravan Jaarbeurs op stand 07.D008.

Gerelateerde artikelen