Caravanprimeur in Utrecht: de Tabbert Senara+, exclusief voor Nederland!

Interieur Tabbert Serena+ caravan

Deel

Gekopieerd

Een van de primeurs op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de Tabbert Senara, een ’toonaangevend en betaalbaar instapmodel’, aldus de Duitse fabrikant. Bijzonder is de Senara zeker, met z’n automotive exterieurdesign met hoge ramen in het woongedeelte. Speciaal voor de Nederlandse markt is er een Senara+ samengesteld, met veel extra’s.

De Senara caravanserie blinkt vooral uit aan de binnenkant. Hier zie je een gezellige fotowand met achtergrondverlichting en een uitnodigende koffiehoek. Fijn is het uitklapbaar keukenwerkblad waardoor je nog meer ruimte hebt om te koken en in het slaapgedeelte valt het hooggeplaatste bed op: dat levert niet alleen een makkelijke instap op, maar het zorgt ook voor meer bergruimte onder de lattenbodems.

Volgestopt met extra’s

Op initiatief van de importeur heeft de Duitse fabrikant de Senara+ ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Daarmee is deze caravanserie een logisch vervolg op de speciale Tabbert Booster. Deze met alle mogelijke opties uitgeruste caravanserie werd een paar jaar geleden ook exclusief voor Nederland gebouwd en werd daarbij met open armen ontvangen. De ‘Plus’ in de naamgeving suggereert een uitgebreider standaardpakket en dat klopt helemaal. De Senara+ is namelijk volgestopt met extra’s die de meeste klanten sowieso bestellen. Doordat Tabbert die extra’s groot inkoopt, kan de Senara+ met een aantrekkelijk prijskaartje worden aangeboden. Zelfs nog iets goedkoper dan de Tabbert Booster van vorig jaar. Qua extra’s moet je denken aan gladde buitenbeplating, 17 inch lichtmetalen wielen, disselafdekking, een voortentlamp met bewegingsmelder, verlichte instap en een insectenhordeur. Binnen heeft de Senara+ bovenop de standaarduitrusting ook nog borduurwerk in de rugkussens, een ambiance lichtpakket (sfeerverlichting), een comfortbed met watergel en een groot MIDI Heki dakluik voor extra lichtinval.

De Tabbert Senara+ is leverbaar in vijf indelingen en kost tussen €27.730 en €32.710. De standaard Tabbert Senara is al leverbaar vanaf € 24.740.

Gerelateerde artikelen