Benegas brengt veiligheid en comfort naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Illustratie van caravan tent en boot op de camping

Deel

Gekopieerd

Met een duidelijke missie om kampeerders veiligheid en comfort te brengen, is Benegas ook dit jaar weer aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Op hun stand 09.B012 wordt een uitgebreid assortiment aan gasflessen gepresenteerd.

De Veilige Keuze

Al meer dan 90 jaar staat Benegas bekend als betrouwbare propaangasleverancier die CO2- gecompenseerd propaan voor bulktanks en gasflessen levert. Door intensief de focus te leggen op veiligheid en kwaliteit hebben zij een loyale klantenkring weten op te bouwen.

Innovatie voor gemak

Het paradepaardje op de beursstand is de Benegas Light. Deze gasfles is 50% lichter dan traditionele stalen gasflessen, zonder concessies te doen aan de veiligheid en prestaties. Dit betekent meer gemak en minder gesjouw, zodat kampeerders zich kunnen concentreren op datgene waar het om draait: genieten van het kamperen en het koken in de buitenlucht.

Vertrouwde keuze

Voor degenen die de voorkeur geven aan een robuuste aanpak biedt Benegas de Comfort Steel: een duurzame lichtgewicht gasfles met een stalen constructie, die verkrijgbaar is in verschillende formaten.

Allround optie

Naast de eigen Benegasproducten biedt de stand ook Campingaz gasflessen aan. Een betrouwbare, veelzijdige keuze voor tentkampeerders, dankzij een breed scala aan maten en aansluitingen.

Deskundig advies

Bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kunnen rekenen op deskundig advies. Benegas staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke kampeerbehoeften.

Gerelateerde artikelen