Adria Benelux pakt uit tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Adria presenteert nieuwe generatie Altea tijdens Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Deel

Gekopieerd

Ook dit jaar vertegenwoordigt Adria Benelux B.V. de merken Adria en Sun Living tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Op de twee stands in Hal 7 worden de noviteiten van beide merken getoond alsmede een representatief overzicht gegeven van het totale aanbod.

“Er bestaat bij ons geen twijfel dat we aanwezig willen zijn op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Zeker in deze tijd waar het voor fabrikanten lastig is om de dealershowrooms te voorzien van een gezonde voorraad, is het van belang dat we ons laten zien op dé plek waar Nederlandse kampeerders zich massaal verzamelen om naar de nieuwste kampeermiddelen te komen kijken.” Aldus Natasja Kwikkers-van Berkum, Marketing Manager Adria Benelux B.V.

Natasja vervolgt: “Adria Mobil heeft ervoor gekozen af te stappen van modeljaren, voor zowel Adria als Sun Living. Hetgeen betekent dat een nieuwe serie op een bepaald moment wordt gepresenteerd. Dat hoeft niet altijd aan het traditionele begin van het nieuwe seizoen te zijn. Desalniettemin kunnen we in Utrecht heel wat mooie nieuwe modellen laten zien.”

Bij de caravans presenteert Adria de nieuwe generatie Aviva (afgeleid van o.a. de dit jaar vernieuwde Altea) en de Aviva Lite. Licht van gewicht met innovatieve toepassingen.

Van de Adria buscamper serie tot en met de luxe vol integraal Supersonic is het indelingen aanbod geoptimaliseerd.

Bij dochtermerk Sun Living wordt de V 55SP TentTop gepresenteerd. Een buscamper op 5.40 m. lengte met 4 slaapplaatsen: 2 binnen en 2 op het dak in de TentTop.

Gerelateerde artikelen