LMC introduceert nieuwe modellen caravans en campervans

LMC Innovan Active

Deel

Gekopieerd

LMC presenteert vol trots drie compleet nieuwe modellen die camper- en caravanliefhebbers zeker zullen aanspreken. Deze innovatieve ontwerpen beloven luxe, comfort en praktische functies voor avonturiers van alle soorten.

Videro 510E caravan

De Videro is het nieuwe vlaggenschip van LMC. De standaardaard bedbodems die voorzien zijn van schotelveren en hoogwaardige Visco-schuimmatrassen zorgen ervoor dat je trip luxueus en comfortabel verloopt. Binnen tref je een aangename sfeer aan door de Japandi styling en de goed gekozen verlichtingsaccenten. Dankzij het home-sensorpakket zie je in een oogopslag hoe het staat met de vers- en afvalwatertank of het gasniveau. Puur woongenot voor onderweg! 

Interieur van nieuwe model LMC caravan: Videro

Innovan Active campervan

Deze campervan is speciaal ontwikkeld voor outdoorliefhebbers. Surfplanken, visspullen of kano’s gaan gemakkelijk mee op vakantie. De speciale dakdrager is gemakkelijk toegankelijk via de ladder. Deze “special” heeft een krachtige uitstraling en is een echte blikvanger. Vier spots verlichten de omgeving en de stoere grille, de allroad banden, de decals in 3D-look en de speciale “grey matter” kleur maken het compleet. Het interieur toont verfijnde details zoals 3D belettering en borduursels in de bekleding. Met het uitgebreide veiligheidspakket is hij klaar voor het avontuur. Met recht een stoere campervan voor de actieve kampeerder.

Interieur slaapkamer LMC Innovan Active Bett

LMC Tourer Lift 664 op Ford chassis

Het Ford basisvoertuig is bijzonder populair vanwege de veiligheidsassistenten, het interieurdesign en het grote rijcomfort. De Lift 664 G onderscheidt zich van andere Tourers door zijn dynamische look. Het populaire hefbed verdwijnt in elegant in het plafond. Hierdoor is een extra slaapplaats snel beschikbaar zonder dat het kostbare ruimte in beslag neemt. De brede toegangsdeur, de standaard dieselverwarming en het praktische uittrekbare bankje vervullen comfortvereisten en maken het gezellig en huiselijk. De verplaatsbare wastafel en antivingerafdruk coating maken deze camper ook nog eens enorm praktisch.

Vrouw in nieuw model camper: LMC Tourer Lift 664 op Ford chassis

Van 4 t/m 8 oktober kun je deze nieuwe modellen bewonderen bij stand 07.D006 op Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Gerelateerde artikelen