Nieuws

Welke handige accessoires neem jij altijd mee?

21 september 2022
Isabella Ledlight

Een goede voorbereiding begint ook bij het nadenken welke accessoires voor jouw vakantie van belang zijn. Tijdens de Kampeer & Caravan beurs helpen wij jou met een ruim assortiment aan verschillende handige tools, die gemakkelijk te gebruiken zijn om de kampeerervaring te optimaliseren. Denk hierbij aan een barbecue of licht voor in de avond.

Isabella LedLight

Isabella kennen we niet alleen van de voortenten voor caravans en campers, maar ook van kampeermeubilair en andere toebehoren. In de accessoirelijn van het Deense merk zien we ook bestek en verlichting, zoals de TripLight: een oplaadbaar leeslampje dat je aan de tentstokken kunt bevestigen. Nieuw voor kampeerseizoen 2023 is de Isabella LedLight die je kunt vastprikken op de pennen van de Isabella windschermen – zo maak je een gezellige lichtlijn op de camping. Ook kun je ze ‘los’ gebruiken, als sfeerlampje op de campingtafel of binnen in de caravan of camper. De lamp wordt opgeladen met zonne-energie via het zonnepaneeltje op de bovenkant lamp, of via een bijgeleverde USB-kabel.

www.isabella.net

Isabella Ledlight

Cadac 2-Cook Pro Deluxe

Naast een grote collectie gas-barbecues heeft Cadac ook een losse tweepitter in de collectie. Dat is de Cadac 2-Cook Pro Deluxe, een compact toestel met twee branders, automatische piëzo-ontsteking en kindveilige draaiknoppen voor de gastoevoer. Standaard worden een bakplaat en een grillplaat meegeleverd die je op de pannendragers legt. Zo kun je pasta koken terwijl je groentes grilt, of water koken terwijl je een eitje met ontbijtspek bakt. Beide bakplaten zijn voorzien van een ‘GreenGrill’ keramische coating die volledig PFOA-vrij is en waardoor je weinig olie of boter nodig hebt om te bakken. Het openstaande deksel dient ook als windscherm en voorkomt dat de vlammen uitwaaien.

www.cadacinternational.com

Cook Pro

Thetford Greywaterfresh

Campers zijn zelden voorzien van sifons in het grijswatersysteem. Daardoor kan de grijswatertank nare luchtjes veroorzaken. Dat gebeurt meestal als je na het legen over bochtige wegen toert, of als je met het raam open rijdt – dan ontstaat er een soort vacuüm die de vieze luchtjes als het ware uit de vuilwatertank naar boven trekt. Thetford, bekend van de toiletvloeistoffen, heeft daar een oplossing voor: GreyWaterfresh. Die geconcentreerde vloeistof voorkomt afzettingen in de leidingen en in de grijswatertank en neutraliseert nare geurtjes. Een scheutje van deze geconcentreerde vloeistof in de gootsteen- en doucheafvoeren is al voldoende. Even naspoelen met water en klaar!

www.thetford-europe.com

Ook interessant