Contact & tarieven

Eindeloos

ontdekken

6 t/m 10 oktober 2021
Jaarbeurs Utrecht

DEELNEMEN ALS EXPOSANT TARIEFKAART BEKIJKEN

Bereik jouw doelgroep op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021

Kamperen is ongekend populair. In deze tijden van corona snakt men ernaar om er weer op uit te trekken. Veel mensen beginnen aan hun eerste kampeeravontuur en kamperen in eigen land maakt een sterke opmars. Hier worden wij, als grootste kampeerevenement van Nederland, natuurlijk enthousiast van. Steeds meer verschillende doelgroepen zijn op zoek naar de juiste kampeermiddelen en -accessoires. Hetgeen wat in alle soorten en maten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs te vinden is! Kortom, er is geen betere plek om met jouw doelgroep in contact te komen.

Sluit jouw organisatie hier ook bij aan?

Ja, ik wil meer informatie

Beursconcept

Dit jaar belooft een fantatische editie te worden. Waarom? Omdat we niet alleen kijken naar vraag en aanbod, maar omdat we ons focussen op de totale beleving van de bezoeker. Bezoekers wanen zich in één grote kampeerbelevenis!

Meer informatie

Deelnamemogelijkheden

Breng jouw product(en), organisatie of bestemming onder de aandacht bij reislustige bezoekers. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Neem gerust contact op

Heb je vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, deelname-opties of sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Contact opnemen

48.276 kampeerliefhebbers bezochten de beurs in 2019

87% van de bezoekers heeft in 2019 een eigen kampeermiddel

41% doet tijdens de beurs in 2019 een aankoop

22% heeft op de beurs in 2019 (nieuwe) aankoopplannen gekregen

Ontmoet kampeerliefhebbers uit alle windstreken

Door een deelname aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021 kom je in contact met kampeerliefhebbers uit het hele land. Deze reislustige bezoekers wanen zich van 6 t/m 10 oktober 2021 in één grote kampeerbeleving, waar ze van A tot Z geïnspireerd worden door de nieuwste producten, trends en bestemmingen voor hun volgende kampeeravontuur.

Mag jouw organisatie hier niet bij ontbreken?

Meld je direct aan

Hoe gaan we om met de coronamaatregelen?

Jaarbeurs heeft er alles aan gedaan om bezoekers zo veilig mogelijk te ontvangen en heeft hiervoor als eerste in ons land het Kiwa keurmerk voor COVID-19 preventiemaatregelen gekregen. Als organisatie van Kampeer & Caravan Jaarbeurs volgen wij de richtlijnen van de overheid op de voet en zien we positief tegemoet naar de beursdagen van 6 t/m 10 oktober 2021, waarbij veiligheid altijd voorop staat.

Meer informatie? Lees hier verder over de veiligheid bij Jaarbeurs.

Partners