Contact & tarieven

Eindeloos

ontdekken

6 t/m 10 oktober 2021
Jaarbeurs Utrecht

DEELNEMEN ALS EXPOSANT TARIEFKAART BEKIJKEN

48.276 kampeerliefhebbers bezochten de beurs in 2019

87% van de bezoekers heeft in 2019 een eigen kampeermiddel

41% doet tijdens de beurs in 2019 een aankoop

22% heeft op de beurs in 2019 (nieuwe) aankoopplannen gekregen

Bereik jouw doelgroep op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021

Kamperen is ongekend populair. In deze tijden van corona snakt men ernaar om er weer op uit te trekken. Veel mensen beginnen aan hun eerste kampeeravontuur en kamperen in eigen land maakt een sterke opmars. Hier worden wij, als grootste kampeerevenement van Nederland, natuurlijk enthousiast van. Steeds meer verschillende doelgroepen zijn op zoek naar de juiste kampeermiddelen en -accessoires. Hetgeen wat in alle soorten en maten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs te vinden is! Kortom, er is geen betere plek om met jouw doelgroep in contact te komen.

Mag jouw organisatie hier niet bij ontbreken?

Ja, ik wil meer informatie

Beursconcept

Dit jaar belooft een fantatische editie te worden. Waarom? Omdat we niet alleen kijken naar vraag en aanbod, maar omdat we ons focussen op de totale beleving van de bezoeker. Bezoekers wanen zich in één grote kampeerbelevenis!

Meer informatie

Deelnamemogelijkheden

Breng jouw product(en), organisatie of bestemming onder de aandacht bij reislustige bezoekers. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, deelname-opties of sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Contact opnemen

Optimale online exposure

Neem je deel aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs? Speciaal voor onze partners en exposanten hebben we, ter ondersteuning van de marketingcampagne, een toolkit opgesteld. Zo kun je gebruik maken van kant-en-klare input over het evenement én je hebt de mogelijkheid om uit te blinken op onze kanalen!

Bekijk de toolkit

COVID-19 update: wij gaan door!

Yes! We mogen de deuren van Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 6 t/m 10 oktober weer openen. Uiteraard staat de veiligheid van onze bezoekers en exposanten voorop. Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee we laten zien dat evenementen volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Checken voor toegang: dit vragen we van je

  • In de persconferentie van 14 september is bekend gemaakt dat het laten zien van een coronatoegangsbewijs verplicht is. Je hebt toegang tot Kampeer & Caravan Jaarbeurs als je de QR-code in de CoronaCheck app (dit kan zijn met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs) kunt laten zien in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Dit geldt voor iedereen die de beurs betreedt.
  • Mondkapjes zijn niet verplicht, maar die mag je uiteraard nog steeds dragen als je dat fijn vindt.
  • Op de beurs zijn desinfectiezuilen en regelmatig worden de contactoppervlakten extra goed schoongemaakt.

Wil je meer informatie over de coronamaatregelen? Je kunt ze hier nog eens zorgvuldig nalezen. We verheugen ons er enorm op je weer te ontvangen.

Partners