Contact & tarieven

Eindeloos

ontdekken

Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen als exposant

48.276 kampeerliefhebbers bezochten de beurs in 2019

87% van de bezoekers heeft in 2019 een eigen kampeermiddel

41% doet tijdens de beurs in 2019 een aankoop

22% heeft op de beurs in 2019 (nieuwe) aankoopplannen gekregen

Bereik jouw doelgroep op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Steeds meer mensen zijn verzot op kamperen. In 2021 kochten mensen meer dan ooit een nieuwe (of tweedehands) camper of caravan én kamperen in eigenland wordt steeds populairder. Hier worden wij, als grootste kampeerevenement van Nederland, natuurlijk enthousiast van. Steeds meer verschillende doelgroepen zijn op zoek naar de juiste kampeermiddelen en -accessoires. Hetgeen wat in alle soorten en maten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs te vinden is! Kortom, er is geen betere plek om met jouw doelgroep in contact te komen.

Mag jouw organisatie hier niet bij ontbreken?

Ja, ik wil meer informatie

Beursconcept

Dit jaar belooft een fantatische editie te worden. Waarom? Omdat we niet alleen kijken naar vraag en aanbod, maar omdat we ons focussen op de totale beleving van de bezoeker. Bezoekers wanen zich in één grote kampeerbelevenis!

Meer informatie

Deelnamemogelijkheden

Breng jouw product(en), organisatie of bestemming onder de aandacht bij reislustige bezoekers. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, deelname-opties of sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Contact opnemen

Partners