Contact & tarieven

Eindeloos

ontdekken

5 t/m 9 oktober 2022
Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen als exposant

Bijna 50.000 kampeerliefhebbers verwachten we op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

7,8 is het gemiddelde cijfer dat de exposanten geven aan hun deelname

83% van de exposanten heeft hun doelstelling op de beurs in 2021 behaald

73% van de bezoekers oriënteerden zich op een aankoop óf deden een aankoop in 2021

Bereik jouw doelgroep op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Steeds meer mensen zijn verzot op kamperen. Meer dan ooit kochten mensen de afgelopen tijd een nieuwe (of tweedehands) camper of caravan én kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Met zoveel (nieuwe) kampeerders zijn er veel verschillende doelgroepen op zoek naar de juiste kampeermiddelen en -accessoires. Hetgeen wat in alle soorten en maten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs te vinden is! Kortom, er is geen betere plek om in 4 dagen tijd met een grote hoeveelheid van jouw doelgroep in contact te komen dan op Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Jouw organisatie mag toch ook niet ontbreken?!

 

Ja, ik wil meer informatie

Beursconcept

Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs ligt de focus op de totaal beleving. Naast dat vraag en aanbod van producten en diensten bij elkaar komen, zijn er ook clinics, (kids)activiteiten, muziek en gezellige horeca. Bezoekers wanen zich in één grote kampeerbelevenis!

Meer informatie

Deelnamemogelijkheden

Breng jouw product(en), organisatie of bestemming onder de aandacht bij reislustige bezoekers. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, deelname-opties of sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Contact opnemen

Partners