Contact & tarieven

Eindeloos

ontdekken

5 t/m 9 oktober 2022
Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen als exposant

32.595 kampeerliefhebbers bezochten de beurs in 2021

7,8 is het gemiddelde cijfer dat de exposanten geven aan hun deelname

83% van de exposanten heeft hun doelstelling op de beurs in 2021 behaald

73% van de bezoekers oriënteren zich op een aankoop óf doen een aankoop in 2021

Bereik jouw doelgroep op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Steeds meer mensen zijn verzot op kamperen. Meer dan ooit kochten mensen in 2021 een nieuwe (of tweedehands) camper of caravan én kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Hier worden wij, als grootste kampeerevenement van Nederland, natuurlijk enthousiast van. Er zijn zoveel verschillende doelgroepen op zoek naar de juiste kampeermiddelen en -accessoires. Hetgeen wat in alle soorten en maten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs te vinden is! Kortom, er is geen betere plek om met jouw doelgroep in contact te komen.

Mag jouw organisatie hier niet bij ontbreken?

Ja, ik wil meer informatie

Beursconcept

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs kijken we niet alleen naar vraag en aanbod op de kampeermarkt, maar focussen we ons op de totale beleving van de bezoeker. Bezoekers wanen zich in één grote kampeerbelevenis!

Meer informatie

Deelnamemogelijkheden

Breng jouw product(en), organisatie of bestemming onder de aandacht bij reislustige bezoekers. Van een all-in standbouwpakket tot online promotiemogelijkheden; deelnemen aan Kampeer & Caravan Jaarbeurs kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, deelname-opties of sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Contact opnemen

Partners