Eindeloos

ontdekken

4 t/m 8 oktober 2023
Jaarbeurs, Utrecht

Deelnemen als exposant

Bereik jouw doelgroep op Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Steeds meer mensen zijn verzot op kamperen. Meer dan ooit kochten mensen de afgelopen tijd een nieuwe (of tweedehands) camper of caravan én kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Met zoveel (nieuwe) kampeerders zijn er veel verschillende doelgroepen op zoek naar de juiste kampeermiddelen en -accessoires. Hetgeen wat in alle soorten en maten op Kampeer & Caravan Jaarbeurs te vinden is! Kortom, er is geen betere plek om in 5 dagen tijd met een grote hoeveelheid van jouw doelgroep in contact te komen dan op Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Jouw organisatie mag toch ook niet ontbreken?!

 

Ja, ik wil meer informatie

Bijna 40.000 kampeerliefhebbers verwachten we op Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

7,8 is het gemiddelde cijfer dat de exposanten geven aan hun deelname

83% van de exposanten heeft hun doelstelling op de beurs in 2021 behaald

73% van de bezoekers oriënteerden zich op een aankoop óf deden een aankoop in 2021

Beursconcept Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Beursconcept

Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs ligt de focus op de totaal beleving. Naast dat vraag en aanbod van producten en diensten bij elkaar komen, zijn er ook clinics, (kids)activiteiten, muziek en gezellige horeca. Bezoekers wanen zich in één grote kampeerbelevenis!

Meer informatie

Speciaal Loyaliteitstarief

Voor het eerst bieden we exposanten van Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022 een speciaal loyaliteitstarief aan. Deelnemende exposanten krijgen bovendien eerste keuze op het gebied van standlocatie voor de 2023-editie*.

Bekijk de prijzen en mogelijkheden

Contact en Tarieven Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Neem contact met ons op

Heb je vragen over Kampeer & Caravan Jaarbeurs, deelname-opties of sponsormogelijkheden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag op weg! Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken.

Neem direct contact op