Praktische info

Data en tijden

Woensdag 6 oktober | 10:00-17:00 uur
Donderdag 7 oktober | 10:00-17:00 uur
Vrijdag 8 oktober | 10:00-17:00 uur
Zaterdag 9 oktober | 10:00-17:00 uur
Zondag 10 oktober | 10:00-17:00 uur

 

Adres en route

Bezoekadres Kampeer & Caravan Jaarbeurs:

Jaarbeursplein 1
3521 AL Utrecht

Kom je met de auto of het openbaar vervoer?

Plan hier alvast je route

Ticketinformatie

Dagticket: toegang van 10.00 – 17.00 uur.
Middagticket: toegang van 13.00 – 17.00 uur.
Je kunt zelf kiezen op welke dag je komt.
Het ticket is eenmalig geldig.

Kinderen tot 16 jaar hebben gratis toegang.

Kaartjes kopen

Veelgestelde vragen

COVID-19 update: wij gaan door!
15 september 2021

Yes! We mogen de deuren van Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 6 t/m 10 oktober weer openen. Uiteraard staat de veiligheid van onze bezoekers en exposanten voorop. Jaarbeurs heeft als eerste evenementenlocatie in Nederland het Kiwa COVID-19 keurmerk ontvangen, waarmee we laten zien dat evenementen volgens de hoogste veiligheidsnormen plaatsvinden.

Checken voor toegang: dit vragen we van onze bezoekers

  • In de persconferentie van 14 september is bekend gemaakt dat het laten zien van een coronatoegangsbewijs verplicht is. Je hebt toegang tot Kampeer & Caravan Jaarbeurs als je de QR-code in de CoronaCheck app (dit kan zijn met een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatief testbewijs) kunt laten zien in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.
  • Mondkapjes zijn niet verplicht, maar die mag je uiteraard nog steeds dragen als je dat fijn vindt.
  • Op de beurs zijn desinfectiezuilen en regelmatig worden de contactoppervlakten extra goed schoongemaakt.

Wil je meer informatie over de coronamaatregelen? Je kunt ze hier nog eens zorgvuldig nalezen. We verheugen ons er enorm op je weer te ontvangen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is één grote kampeerbeleving, waar je je uitgebreid kunt oriënteren en laten informeren op het gebied van kamperen. Je kunt jouw vragen stellen aan leveranciers en de laatste kampeertrends ter plekke bekijken en uitproberen. Van de nieuwste modellen caravans, campers of vouwwagens tot de handigste kampeeroplossingen en -artikelen. Je vindt ze er in alle soorten en maten!

Lees hier verder over wat je kunt verwachten van het evenement.

Meer informatie over het programma kun je op deze pagina terugvinden.

Ja, dat kan! Niet alleen via onze nieuwsbrief, maar ook via Instagram en Facebook. Hier plaatsen we dagelijks leuke nieuwtjes, mooie foto’s en (kampeer)tips!

Deel jouw kampeerfoto’s met ons door ons te taggen in je bericht! Wie weet zie je jouw foto op ons kanaal verschijnen.

Ja, zeker! Jaarbeurs is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto, fiets als het openbaar vervoer. De locatie is centraal gelegen en ligt pal naast station Utrecht Centraal.

We hebben de belangrijkste route-zaken voor je op een rijtje gezet op deze pagina.

Als je met de auto naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs komt, zijn er meerdere mogelijkheden om te parkeren. We hebben de parkeerterreinen van Jaarbeurs hier voor je op een rijtje gezet.

Op deze pagina hebben we zoveel mogelijk exposanten voor je uitgelicht. Let op: omdat we tot op het laatste moment bezig zijn met het vullen van het programma, is dit een greep uit de totale exposantenlijst. Er zijn dus nog veel meer interessante kampeerorganisaties en-leveranciers aanwezig!

Zodra het programma van Kampeer & Caravan bekend is, wordt deze hier weergegeven. Maar ondertussen kunnen wij je natuurlijk wel op de hoogte houden van leuke nieuwtjes rondom de beurs via de nieuwsbrief!

Schrijf je in en ontvang tussentijds al updates van ons.