Ontdek Kampeer & Caravan

Een complete kampeerbeleving

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen!

Van woensdag 6 oktober tot en met zondag 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Maak een proefrit in de nieuwste campermodellen, doe een ‘prinses-op-de erwt’ beddentest in trendy caravans, probeer de nieuwste e-bikes en recreatiefietsen uit op het fietsparcours, ervaar avontuurlijk kamperen door outdoor activiteiten en verbreek het record ‘vouwwagen opzetten’; wie weet win je nog een leuke prijs.

Dit jaar besteden we extra aandacht aan duurzaam kamperen, we laten je een uitgebreid aanbod aan (elektrische) trekauto’s, campervans en (dak)tenten zien én we zetten onderwerpen als huren en sharen op de kaart.

Hoe sta jij er dit jaar bij? En weet je al wat volgend seizoen gaat doen? Het maakt niet uit of je nou een doorgewinterde kampeerder bent of juist aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen; op Kampeer & Caravan Jaarbeurs plan je jouw volgende roadtrip tot in de puntjes!