Ontdek Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Opening Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Een complete kampeerbeleving

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je de nieuwste kampeermiddelen bekijken: van caravans, campers en campervans tot vouwwagens, tenttrailers, daktenten en tenten. Ook dit jaar staat het leukste kampeerevenement weer bol van de – duurzame – kampeeraccessoires, zoals voortenten, zonnepanelen en andere toebehoren die je vakantie nóg leuker of comfortabeler maken. Daarnaast word je meer dan ooit ondergedompeld in alles wat kamperen zo leuk maakt, compleet met workshops, outdoor, livemuziek en lekker eten. En kom je voor een specifiek merk naar de beurs, bekijk dan onze exposantenpagina. Welkom op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs worden de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland, ontdek je de nieuwste kampeertrends én kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste soort vakantie: kamperen!

Met aandacht voor duurzaam kamperen, workshops van exposanten, verhalen van kampeerinfluencers en campings die zich ter plekke ‘uitstallen’. Op de beurs heb je de mogelijkheid om kampeermiddelen uit te proberen en ze eens haarfijn van binnen en buiten te bekijken. Daarnaast zijn er nog vele aanverwante outdoor en kinderactiviteiten en dit alles onder het genot van een hapje en drankje en live muziek. Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het gezelligste kampeerevent van Nederland, voor zowel jong als oud en voor de avontuurlijke kampeerders, de rustzoekers in de natuur en de gezelligheids(gezins)dieren op de camping.

Weet jij al wat  je volgend, of misschien wel het winterseizoen gaat doen? Het maakt niet uit of je nou een doorgewinterde kampeerder bent of juist aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen; op Kampeer & Caravan Jaarbeurs laat je je inspireren voor jouw volgende roadtrip!