Nieuws

Sander Janson reikt prijzen uit aan winnaars Gouden Match actie

09 december 2020
Winnaars Gouden Match actie 2020 bekend

Met het niet doorgaan van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs begin oktober, introduceerde Erwin Hymer Group Nederland de hele maand oktober de winactie ‘’Win Uw Gouden Match’’.
De klant kon een wincode aanvragen op Goudenmatch.nl en deze inleveren bij de dealer en zo kans maken op grote prijzen zoals een nieuwe caravan t.w.v. € 20.000,- en een reis met een kampeerauto naar de Noordkaap inclusief € 2.500,- zakgeld.

De campagne werd dusdanig breed ingezet – onder andere via printadvertenties in vakbladen en online landelijke promotie middels banners en social media – dat de actie geen enkele klant kon ontgaan en zo zijn weg naar de showroom wist te vinden. Een groot gedeelte van de daadwerkelijke aangevraagde wincodes is ingeleverd bij een Erwin Hymer Group dealer.

Woensdag 18 november jl. was het dan eindelijk zover. In de ‘’sfeer’’ van de Postcodeloterij reikte Sander Janson – bekende Nederlander en autoriteit op kampeergebied – de prijzen uit.
De familie van Os uit IJmuiden was de gelukkige prijswinnaar van de reis naar de Noordkaap. De uitreiking vervolgde zich naar Eibergen (Gelderland) om daar de familie Teutelink te overvallen met hun spiksplinternieuwe caravan.

Het team van Kampeer & Caravan Jaarbeurs feliciteert de families van Os en Teutelink met de door hun gewonnen prijs!

Ook interessant