Op- en afbouwprocedures

Opbouw

U of uw leveranciers/standbouwers dienen zich eerst te melden op P2. Zodra er ruimte bij de hallen is, kunt u met uw voertuig naar de hal rijden. U kunt vervolgens een beperkte tijd bij de hallen laden/lossen. Voor alle voertuigen is dit max. 120 minuten.

Voorafgaand kunt u via het serviceportaal alvast een tijdslot selecteren wanneer u wilt komen opbouwen. Online kunt u uw gegevens invullen, zodat u zich op P2 enkel nog hoeft te melden. Dit voorkomt extra wachttijd op locatie. Is het voor u nog niet mogelijk vooraf een tijdslot te bepalen, dan kunt zich ook op P2 registreren.

Na het laden/lossen kunt u uw voertuig gratis parkeren op P2.

NB: Er mogen geen vrachtwagens of losgekoppelde trailers op het parkeerterrein achtergelaten worden. Deze zullen worden verwijderd en de kosten hiervan zullen worden doorberekend. Parkeren van vrachtwagens tijdens beursdagen kan op de volgende locaties:

  • De Vlampijpstraat, Tractieweg en Gietijzerstraat op bedrijventerrein Cartesiusweg
  • Bedrijventerrein Lage Weide
  • Bedrijventerrein Kanaleneiland-Zuid


Bufferen
Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober kunt u uw campers en caravans bufferen op het bufferterrein van Jaarbeurs. Hiervoor is P2 beschikbaar gesteld en een gedeelte van P3. Bent u exposant in hal 7 of hal 8? Dan kunt u uw campers en caravans bufferen op de bufferplaats op P3. Exposanten in hal 11 en 12 kunnen terecht op P2.

Afbouw

Al het afbouwverkeer dient zich eerst op P2 te melden. Dit kan op zondag reeds vanaf 7:00 uur. Direct na afloop van de beurs worden eerst personenwagens en busjes bij de hallen toegelaten. Bij einde beurs krijgt u bij de uitgang van P2 een laad- en loskaart mee, die u nodig heeft om bij de hallen te komen. Zodra de grote transportdeuren open zijn (1 uur na einde beurs) wordt het vrachtverkeer gedoseerd van P2 naar de hallen gestuurd en kunnen ook de campers en caravans de hal uitgereden worden.

Het is niet toegestaan om op de openbare weg te parkeren of daar te wachten tot men het terrein op kan. De openbare weg dient te allen tijde vrij te blijven.