Hal(f)-12 Prijzenfestival - Superhoofdprijs: elke dag kans op een campervakantie!

Het Hal(f)12-Prijzenfestival is een ludieke spelshow waar in recordtempo leuke prijzen zijn te winnen. Elke beursdag, stipt om half 12, in Hal 12. Met als hoofdprijs: een week op stap met een Alpenkreuzer én als superhoofdprijs: een week op avontuur met een nieuwe camper van Adria, Knaus, Sun Living of Weinsberg!

Elke dag tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: het Hal(f)12-Prijzenfestival met dagelijks diverse prijzen van Knaus, Adria, Weisnberg, Isabella, Tabbert, Sun Living, Campooz, Topcamper en Aveco. Deelname is simpel: de achterkant van je geprinte e-ticket entreebewijs is meteen het deelnameformulier. Vul in en deponeer ‘m in de Glazen Box op de stand van het Prijzenfestival in Hal 12. Heb je geen e-ticket? Deelnameformulieren zijn ook verkrijgbaar op de stands van Adria, Knaus, Sun Living en Weinsberg.

Elke dag: twee (2!) hoofdprijzen

De spelshow start stipt om 11.30 uur en je maakt kans op leuke prijzen. Maak kans op diverse prijzen, van een handige dagrugzak tot een complete EHBO-set, van een 24-delig kampeerservies tot toiletvloeistof, maar ook leuke prijzen van Aveco-verzekeringen en Isabella-kampeeraccessoires. Maak iedere dag kans op de hoofdprijs: een week op pad met een nieuwe Alpenkreuzer-vouwwagen By Dorema. Als klap op de vuurpijl maak je iedere dag om 14.00 uur kans op de absolute superhoofdprijs: een hele week op stap in een nieuwe camper van de merken Adria, Knaus, Sun Living of Weinsberg. Bestemming onbekend: dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Want dát is de charme van een campervakantie. Gaan en staan waar je wilt, want je hebt alles aan boord: je eigen bed, keuken én je eigen badkamer! Overnachten kun je op campings, op speciale camperplekken en soms zelfs op gereserveerde plaatsen bij restaurants of jachthavens. Vrijheid blijheid!

Adria
Ooit was het een staatsbedrijf, maar inmiddels is het Sloveense Adria marktleider als het gaat om het aantal nieuw verkochte campers in Nederland. In de fabriek in Novo Mesto rollen behalve caravans ook buscampers, alkoofcampers, halfintegraal- en integraalcampers van de band. In drie luxe-niveaus: de ‘Axess’ als instapserie, vervolgens de middenklasse ‘Plus’ en tenslotte de luxe ‘Supreme’. Hier lees je meer over Adria.
 

Alpenkreuzer
Je kunt het gerust de ‘moeder’ aller vouwwagens noemen: Alpenkreuzer. Hele generaties leerden ermee kamperen. Het merk is inmiddels onderdeel van voortentfabrikant Doréma en wordt geproduceerd in Slovenië. Binnen de Alpenkreuzer-familie zijn er drie modellen beschikbaar: de tweepersoons Duet, de Parade (4-6 personen) en topmodel Allure (4-8 personen). Hier lees je meer over Alpenkreuzer.

Knaus
Met ruim vijftig jaar ervaring is Knaus een oudgediende in de kampeerwereld. Het merk produceert campers (en caravans) van hoge kwaliteit en staat bekend om z’n innovaties. Zoals de lichtgewicht ‘fibreframe’ bouwmethode, maar bijvoorbeeld ook de handige ‘servicebox’: alle water- en elektriciteitsaansluitingen achter één serviceluik. Hier lees je meer over Knaus.

Sun Living
‘Explore new spaces’ - dat is de slogan van Sun Living, het zustermerk van Adria, uit dezelfde productiehallen. Sun Living campers hebben een uitstekende prijskwaliteitsverhouding en het merk richt zich op dynamische avonturiers die met campervakanties willen beginnen. Hier lees je meer over Sun Living. 

Weinsberg
Weinsberg is onderdeel van de Knaus Tabbert Groep en wordt ingezet als instapmerk voor campers (en caravans). De kampeerauto’s worden gebouwd in Hongarije. Weinsberg trekt vaak de aandacht met speciale uitvoeringen zoals de ‘Pepper’, een camper volgestopt met opties zoals automatische versnellingsbak, satellietontvanger en zonneluifel. Hier lees je meer over Weinsberg.

                      

                                         

 

                                         

 

KCJ 2020

Wat hebben we genoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019! Voor de agenda: editie 2020 vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2020!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.