voor starters én kampeerders met jaren ervaring 

Hoe ga jij je volgende reis maken? Hang je je backpack aan de wilgen en ben je op zoek naar een ruime (familie)tent. Of wil je gewoon weg, maar is jouw trouwe caravan nu echt aan vervanging toe? Kriebelt het en denk je aan een andere manier van kamperen. Bijvoorbeeld met een camper?

Toe aan iets nieuws? altijd toch!

Of je nu staat voor een grote investering in een nieuwe caravan, camper of vouwwagen. Of je bent juist op zoek naar een handige oplossing. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder iets nieuws. Want Utrecht is dé locatie om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Maar het is óók de plek waar je tientallen gadgets ontdekt die je kampeerleven net iets makkelijker maken. 

Wat kun je doen ?

Natuurlijk zijn er veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Schuif aan in het Kampeertheater met informatieve clinics en workshops. Ga zelf achter het stuur voor een proefrit in een  camper. Of pak een (e)bike voor een testrit. 
» Bekijk hier de activiteiten

En ook bij exposanten op de stand is van alles te doen en te scoren. Beproef je geluk in het grote Hal(f) 12 Prijzenfestival. Doe mee met de behendigheidsspelletjes met leuke prijzen of speciale kortingsacties.
»  Naar de beursacties

En nog veel meer

Van 9 tot en met 13 oktober zijn 6 beurshallen tjokvol kampeernoviteiten. Met de nieuwste caravans, campers en fantastisch handige vouwwagens. Er is een uitgebreide collectie (familie)tenten en voortenten, Maar ook is er een hal vol accessoires. Van praktische kampeerartikelen tot de meest slimme kampeersnufjes. En ben je op zoek naar een net-iets-andere vakantiebestemming? Ga dan even langs bij het collectief campings.

Kopen? Huren kan ook

Wil je weten of een kampeervakantie jouw manier van vakantie vieren is? Of wil je ontdekken hoe het is om met een camper rond te trekken? Vind je het wel geinig om op een reis zo’n daktent uit te proberen? Er zijn legio partijen die ook materiaal verhuren.

informatieve 

Meer over kamperen? Camp-to-Go!

camp-to-goHoe zit het met je rijbewijs? Hoe moet je een caravan beladen? Welke soorten vouwwagens zijn er eigenlijk? Dat en (véél) meer vind je op camp-to-go.nl. Een website boordevol tips en handige info. Tot en met een evenementenkalender, leuke vakantielanden en een handige dealerlocator.
Kampeer en Caravan Jaarbeurs nieuws