NKC Camping 

Let op: Een plek op de camping reserveer je ter plekke bij aankomst op P2!

Voor campers, caravans, vouwwagens en tenten!
Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je midden in Utrecht kamperen. Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vind je op parkeerterrein P2 traditiegetrouw de NKC Camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van. 

Maak van je bezoek een mini-trip

Want door lekker in Utrecht te overnachten, kun je je bezoek slim plannen. En dan heb je geen last van files of ander ongemak. Je gaat gewoon super relaxed de beurs ontdekken. Na je bezoek hoef je niet halsoverkop naar huis, maar heb je nog alle tijd om lekker een hapje te eten in één van de gezellige restaurantjes die Utrecht te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld Speys. Bij deze eet- en drinkgelegenheid vind je altijd iets naar je smaak en het zit om de hoek. De volgende dag kan je natuurlijk direct afreizen. Maar er een dagje aan vastplakken is wel een heel aantrekkelijke optie. Zo heb je alle tijd om het charmante centrum van Utrecht te ontdekken, een tentoonstelling te bezoeken of de Dom te beklimmen. 

En andersom kan natuurlijk ook
Je gaat eerst Utrecht ontdekken. Je overnacht en de volgende morgen ben je met twee minuten lopen op de beursvloer. Hoe relaxt is dat?

 

Op de NKC Camping, wat is er allemaal?

Wil je gewoon met de benen omhoog na je beursbezoek? No problem. En donderdag, vrijdag en zaterdag is er een kampvuur én gitarist. 

Voorzieningen
Op de camping zijn basic facilitaire voorzieningen. Zo zijn er toiletten, douches, wasbakken en een watertappunt. 

 NKC Camping

NKC - kampeerDe slagboom van de NKC Camping staat open van dinsdagavond 8 oktober 17.00 uur tot zondag 13 oktober 12.00 uur. 
• Inchecken op de camping kan dagelijks tussen 8.00 - 20.00 uur
• Een kampeerplek met stroom kost € 32,50 per nacht
• Een kampeerplek zonder stroom kost € 27,50 per nacht
• De NKC Camping wordt mede mogelijk gemaakt door de NKC 

Reserveren
Een kampeerplek gaat per dag (24 uur). Dat betekent dat je per dag recht hebt op deze plek tot maximaal 24 uur na aankomst. 

Let op: Een plek op de camping reserveer je ter plekke bij aankomst op P2!

Korting voor NKC-leden
NKC-leden krijgen korting van €  2,50 op een campingplaats én een speciale ledenaanbieding voor entreetickets voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kamperen op de NKC Camping is voor eigen risico. Jaarbeurs is organisator van de camping. 

Vragen?
Neem gerust contact met ons op.
T  | 030 295 5911
E | info@jaarbeurs.nl

De NKC Camping op P2 valt buiten de uitstootregeling voor campers en auto's (milieuzone).

KCJ 2020

Wat hebben we genoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019! Voor de agenda: editie 2020 vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2020!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.