Gratis camperrijbewijs

Droom jij ook van het besturen van een grote camper? En denk jij eraan om een grote camper aan te schaffen? Upgrade je camper dan voor een met meer laadvermogen, voor nog meer rijplezier. Via Hymer kun je nu een volledig camperrijbewijs gratis krijgen bij aankoop van een nieuwe Hymer camper. Een camperrijbewijs is nodig wanneer de camper een totaal maximum gewicht heeft tussen de 3.500 en 7.500 kg.

Hoe ziet dit volledige camperrijbewijs eruit? 
Je volgt een tweedaagse examentraining voor de theorie, en na het behalen van het theorie-examen, volg je een één daagse rijopleiding met aansluitend het praktijkexamen. Dit alles geheel kosteloos!

Partneractie
Bestuur je tijdens de reis samen het voertuig, of is de partner enkel passagier? We bieden momenteel een speciale partneractie aan, zodat jullie beiden kunnen genieten van het rijden in zo’n prachtige camper. Stukken leuker, én veiliger, aangezien je dan beide bekwaam bent om de camper te besturen.

Meld je bij de stand van Hymer en vraag naar de mogelijkheden voor een proefrit in een lesvoertuig van Smits Opleidingen, en alvast voorpret te ervaren hoe het is om een grote camper te besturen*.

Tot ziens in Hal 7!

*Voorafgaand aan de proefrit is het van belang dat de bestuurder het B-rijbewijs heeft aangetoond.


Gratis rijbewijs - Hymer - Kampeer en Caravan Jaarbeurs