Maak een proefrit

Kom naar Utrecht en kruip zelf achter het stuur van jouw favoriete camper. Onder begeleiding van een deskundige maak je een rit vanaf het beursgebouw en weer terug. 

Heb je net een nieuwe camper aangeschaft, overweeg je er één te kopen of droom je er nog van? Dan is Try The Camper iets voor jou. BOVAG en de NKC organiseren deze activiteit dagelijks op het buitenterrein, waar je onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur kunt rijden in een camper. Met een beetje geluk kun je zelf verschillende manoeuvres uitvoeren. Dus wil je ervaren hoe het is om in een camper te rijden? Of wil je gewoon goede tips om je camperrijvaardigheid te verbeteren? Kom naar het buitenterrein!

Van tevoren inschrijven
Het maken van een proefrit is helemaal gratis, maar geef het wel van tevoren aan ons door. De eerste modellen waar je een proefrit in kan maken zijn inmiddels bekend, in de komende weken volgen er meer. Zie hieronder voor een overzicht.   

Let op!
De digitale inschrijving sluit in de eerste week van oktober. Hierna kun je alleen nog inschrijven op de stand van de leverancier die de proefrit verzorgt. Maar let op. Vol = vol!

Gratis camperrijbewijs
Via Hymer kun je nu een volledig camperrijbewijs gratis krijgen bij aankoop van een nieuwe Hymer camper. Wil je weten hoe het is om in een ‘zwaardere’ camper te rijden? Dan kan je een eerste adviesles volgen op beurs. Hiervoor kan je je hieronder aanmelden. Meer weten over het  gratis camperijbewijs? Klik hier.


Camperproefrit - Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Adviesles camperrijbewijs

Voor het rijden van een ‘zwaardere’ camper met een totaalgewicht tussen de 3.500 en 7.500 kg heb je een C1-rijbewijs nodig.

Een adviesles in ons voertuig (de Iveco Daily C1)? Klik dan hier.

 

Camperproefrit - Kampeer en Caravan JaarbeursAdria Sun Living S

Dit is de Sun Living S. Een halfintegraal met een maximale lengte van 7,4 meter. Deze automaat mag je besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.

Camperproefrit - Kampeer en Caravan JaarbeursHymer BMC-I 580

Dit is de Hymer BMC-I 580. Het is een integraal van bijna 7 meter. Je mag deze camper besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.Camper proefrit - Kampeer en Caravan Jaarbeurs Burstner Lyseo TD 744

Dit is de Burstner Lyseo TD 744. Het is een halfintegraal van bijna 7,5 meter. Je mag deze camper besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier. Burstner Lyseo M Harmony Line

Dit is de Bürstner Lyseo M Harmony Line. Deze camper is door de NKC genomineerd als Kampeerauto van het jaar 2020 in de categorie semi integraal en heeft een lengte van bijna 7 meter. Je mag deze camper besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.Dethleffs Globebus T6

Dit is de Dethleffs Globebus T6. Het is een halfintegraal van bijna 7 meter. Deze automaat mag je besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.Camper proefrit - Kampeer en Caravan Jaarbeurs Sunlight Cliff buscamper

Dit is de Sunlight Cliff buscamper. Het is een handgeschakelde buscamper van bijna 6 meter. Je mag deze camper besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.Camper proefrit - Kampeer en Caravan Jaarbeurs Sunlight T60 

Dit is de Sunlight T60. Het is een halfintegraal van bijna 6 meter.  Je mag deze automaat besturen als je in het bezit bent van een rijbewijs B. Een proefrit maken in deze camper? Klik dan hier.