Testrijden op het fietsparcours (hal 7)

Nederlanders op vakantie? Die herken je aan de fietsen op de camping. Op de fietsendrager van de caravan, achterop de camper, of achteloos geparkeerd onder de luifel. Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kun je komen proefrijden op de nieuwste modellen!

Er is geen Nederlander die z’n fietsen thuislaat op vakantie. En met de zegen van de elektrisch ondersteunde e-bike kun je prachtige tochten maken, zelfs tijdens een vakantie in de bergen. Met een e-bike heb je een heerlijke actieradius: een rondje van 40 of 60 kilometer is geen enkel probleem en je hebt altijd windje mee. Zelfs bergje-op, op steile cols van de Tour de France.

PROEFRIJDEN

Tijdens de 2019-editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is er natuurlijk weer een fietsparcours waar je de tweewielers van de diverse exposanten zelf kunt uitproberen. Vrijwel alle merken hebben ook elektrische vouwfietsen: die vouw je supersnel op tot een klein pakketje, waardoor ze gemakkelijk mee kunnen in de caravan of in de garage van de camper. En qua fietsgemak doen ze niet onder voor hun grote broers in de ‘gewone’ afmetingen. De meeste fietsmerken hebben ook oplossingen voor kinderdragers en bagagemogelijkheden, zodat je tijdens je vakantie optimaal - en sportief! - kunt genieten van je tweewieler en leuke tochtjes kunt maken in de omgeving. En behalve het Fietsparcours in Hal 7 kun je in Hal 10 terecht voor de nieuwste modellen fietsendragers. Voor op de caravan, achterop de camper of, met dank aan de innovatieve schuifsystemen, in de garage van je camper. Dus ook voor fietsplezier ga je naar de kampeer en Caravan Jaarbeurs!

EXPOSANTEN

Peperfietsen: unieke geometrie

Zadelpijn, tintelende handen of voeten? Dan zit je op de verkeerde fiets. Het Nederlandse fietsmerk Peper onderscheidt zich met lichaamsmetingen en een goed advies voor de juiste fiets, waaronder e-bikes en elektrisch ondersteunde vouwfietsen. Peper-fietsen hebben een unieke geometrie waarmee je ontspannen op de fiets zit - daarmee voorkom je klachten aan (onder)rug, nek en schouder. Uniek: bij Peper heb je geen levertijden en kun je desgewenst na de proefrit meteen naar huis met je nieuwe fiets (uitgezonderd de Nu-Vinci). Peper geeft tot 5 jaar garantie.
www.peper.bike

Shinga Lacros: met gemak bergje-op

Fietsen van Shinga Lacros scoren hoog in tests van onafhankelijke tijdschriften. De elektrische vouwfietsen rijden als grote e-bikes en vouwen razendsnel op tot een handig klein pakket. Ondanks de kleine wielen zijn de vouwfietsen erg krachtig en daardoor klim je met gemak een berg op. Compact, lichtgewicht en duurzaam: dat zijn de belangrijkste pijlers voor het ontwerp en de productie van de Lacros fietsen. Uniek: Shinga werkt samen met gebruikers, leveranciers en universiteiten om haar producten verder te verbeteren. Handig is de service-aan-huis, voor onderhoud en vervanging van onderdelen.
www.shinga.nl

Shimano: onderdelen voor 160 fietsmerken

Shimano is een hoogwaardige fabrikant van fietsonderdelen: van remmen tot wielen en van schakelsystemen tot fietscomputers. En het speciaal ontwikkelde Shimano Steps is het ultieme e-bike systeem van Shimano. Meer dan 160 fietsmerken zijn uitgerust met de krachtige middenmotoren van Shimano, met accu's die lang meegaan en met de geavanceerde fietscomputers. Korte of lange afstanden, makkelijk of ruig terrein? Er is altijd een fietsmerk dat bij je past. Van avontuurlijke mountainbikes tot woonwerkfietsen en van de ultieme vakantiefiets tot handige vouwfietsen, mét of zonder elektrische ondersteuning.
www.shimano-steps.com

Beixo: fietsen zonder ketting

Beixo staat voor een pure en efficiënte manier om je weg te vinden door het (fietsers-)leven.. Beixo is een innovatief merk en heeft de fietsketting naar het museum verbannen: de (vouw-)fietsen van Beixo onderscheiden door hun aandrijving met een schone tandriem of de innovatieve caradan-as. Beixo is in 2005 opgericht in Utrecht. Als eerste Nederlandse fietsenmerk kozen de oprichters ervoor om de ouderwetse ketting te vervangen door alternatieve aandrijftechnieken, gecombineerd met elektrische ondersteuning. Kom ermee proefrijden op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs
www.beixo.nl

KCJ 2020

Wat hebben we genoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019! Voor de agenda: editie 2020 vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2020!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.