Accessoirehal compleet vernieuwd

Accessoirehal compleet vernieuwd - Optimaal voorbereid op vakantie

Een boulevard die doet denken aan de Spaanse Costa’s, met bankjes, lantaarns, boompjes en in het midden een terras. En daar omheen? Meer accessoires dan ooit. Hal 10 is compleet vernieuwd. Met spullen waarmee je optimaal voorbereid op vakantie kunt en boordevol kampeergadgets die je vakantie nóg leuker maken…

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is de accessoirehal (Hal 10) een van de drukbezochtste plekken. Geen wonder, want hier vindt je slimme accessoires en handige toebehoren die je vakantie niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler maken.

Compleet vernieuwd
Voor de komende beurseditie is Hal 10 compleet vernieuwd. Samen met een groot aantal exposanten is de hal omgetoverd in een mediterrane boulevard die je helemaal in vakantiestemming brengt. Compleet met terras - een fijne plek voor een lunch, of een hapje en een drankje - én een demonstratieplein. Hier worden doorlopend kookworkshops gegeven op de CADAC Skottelbraai, een handige gasbarbecue die je steeds vaker op de camping tegenkomt. Biefstukjes, paella, ei-gerechten en complete roerbakmaaltijden: je krijgt het stap voor stap uitgelegd en je kunt meteen even proeven.

Demonstraties
Er is natuurlijk veel meer te zien in Hal 10. Zo laat Triorep zien hoe je veilig rijdt met een caravan in de bergen, bij GIMEG zijn demonstraties over veilig omgaan met gas op de camping en Thule demonstreert z’n luifelsystemen, compleet met Rain- en Sun Blocker toebehoren. Bij Bo-Camp Kampeeraccessoires kun je terecht voor een Raad&Win-spel en Crespo - bekend van de kampeerstoelen - pakt uit met Spaanse tapas en Valenciaanse sinaasappelsap.

Optimaal voorbereid op vakantie
De hele dag zijn er demonstraties op de diverse stands en zo ontstaat een programma waar je je doorlopend kunt laten informeren over de perfecte vakantievoorbereiding en over nóg meer comfort onderweg en op de camping (of camperplek). Onze razende reporter praat je daar de hele dag over bij en elke beursdag is er een workshop over handige accessoires door kampeerexpert Jos Mark van Campingtrend. Aan het einde van elke beursdag is er in Hal 10 bovendien een tombola waar je mooie prijzen kunt winnen.

Dagprogramma
Alle exposanten in Hal 10 bereiden interessante workshops en demonstraties voor. Hieronder zie je alvast een preview van de verschillende partijen:

AL-KO   Uitleg caravan- en camperchassisvarianten en vering en fietsendragers 

Bo-Camp   Demonstraties kampeermeubilair, sfeerverichting en een Raad&Win-spel 

Crespo  Uitleg over de perfecte stoel voor ieder type kampeervakantie

Dometic  Uitleg luifelsystemen, airco's etc.

Thetford  Vraag het 'Thet', plus workshops onderhoudsproducten

Gimeg

Truma: klimaatbeheersing & caravan movers
Mestic: keukenapparatuur & mobiele koeling
Travellife: uitleg nieuw assortiment campingmeubilair

Karman Trading   Demonstraties satellietsystemen, zonnepanelen en omvormers 

Reich  Uitleg diverse soorten caravanmovers

Tradekar  Half- en volautomatische rangeersystemen, uitschuifbare fietsendragers voor op de dissel, accu's en automatische uitdraaisteunen voor onder de caravan

Travelvision  Tv kijken via de satelietontvanger

Triorep  Uitleg over onderhoud en reparatie aan de caravan

Thule  Demonstraties luifels & aanbrengen Smart Panels

OSC  Comfort op de camping: stoelen & tafels, aqualogic en zonnepanelen

Bade  Uitleg luifelsystemen

VB Airsuspension   Demonstraties over luchtveringsystemen voor campers 

KCJ 2020

Wat hebben we genoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019! Voor de agenda: editie 2020 vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2020!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.