Activiteiten in 2019

Naast de nieuwste campers, tenten en caravans zijn er altijd heel veel activiteiten waar je aan mee kan doen. Van het informatieve Kampeertheater met clinics en workshops tot aan vele prijzenfestivals. Wil je zélf proefrijden in de camper of wil je juist testrijden op een e-bike? Kijk en klik hieronder in het overzicht. 

 Innovatieplein | Exotenplein

Natuurlijk zie je de laatste trends op kampeergebied op de beurs. In hal 9 vind je het Innovatieplein en een Exotenplein. Verwacht de nieuwste snufjes en de meest opvallende, bijzondere kampeermiddelen.
» Lees meer

Innovatieroute - Kampeer en Caravan Jaarbeurs Innovatieroute

De kampeerbranche innoveert. Soms zit dat in grote dingen - een nieuw model caravan of camper - en soms in kleine dingen. Om je kennis te laten maken met al die nieuwigheidjes, is er de Innovatieroute. Die voert je langs de belangrijkste noviteiten uit de kampeerwereld.
» Lees meer

 Kampeeravontuur

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er een speciale plek voor de 2e editie van Kampeeravontuur: 1.200 m2 kampeerinspiratie volop leuke demonstraties en ‘n hapje en een drankje tussen toffe kampeermiddelen en accessoires. Inclusief de introductie van de stoere Campooz Trekking luifel voor caravans! » Lees meer

 Workshops en presentaties

Kom naar het Kampeertheater voor inspiratievolle reisverhalen, tips over onderhoud van je camper of caravan, om alles te weten te komen over de nieuwste kampeeraccessoires en nog veel meer! 
» Meer info

Winterkamperen

We weten allemaal dat het heerlijk is om in de zomer te kamperen, maar wist je dat je er in de winter ook op uit kan trekken met de camper/caravan? Dit jaar zetten we winterkamperen in de spotlight op de beurs. Zo zijn er bijvoorbeeld iedere dag presentaties over winterkamperen, je vindt er kampeermiddelen en accessoires die ideaal zijn voor kamperen in de kou en we geven tips over welke campings open zijn in de winter.
» Klik hier voor meer informatie

Offroad kamperen

Dit jaar ook extra veel aandacht voor offroad kamperen. Denk aan allerlei stoere kampeermiddelen als 4 wheel drive auto's en daktenten.
» Lees meer

Accessoirehal - Kampeer en Caravan JaarbeursAccessoirehal 10 compleet vernieuwd!

Een boulevard die doet denken aan de Spaanse Costa’s, met bankjes, lantaarns, boompjes en in het midden een terras. En daar omheen? Meer accessoires dan ooit. Hal 10 is compleet vernieuwd.
» Meer informatie

 

NKC - Kampeer en Caravan JaarbeursNKC CamperTheater

Tijdens de 2019-editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs zijn er maar liefst twee podiums met presentaties en workshops: het KampeerTheater én… het CamperTheater, verzorgd door de NKC: Europa’s grootste camperclub. Met een doorlopend programma, voor startende en gevorderde camperaars.
» Klik hier voor het programma

CADAC Braai Workshop

Vind jij het leuk om kookinspiratie op te doen voor eenvoudige eenpansgerechten die je makkelijk op de camping maakt? Dat komt goed uit? In hal 10 kun je onder begeleiding van een kok een braaiworkshop volgen.
» Meer info

 Testen en proefritten maken

Altijd al eens in een camper rond willen rijden? Of wil je op pad met een caravan. Dan is dit je kans. Want op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je zelf een proefrit maken. Natuurlijk onder begeleiding van een deskundige. Het enige dat je even moet doen is je van tevoren aanmelden.
» Zelf een proefrit maken

Fietsparcours - Kampeer en Caravan JaarbeursFietsparcours

Natuurlijk kun je ook tijdens de editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs weer proeffietsen op het Fietsparcours. Je vindt er de nieuwste modellen opvouwbare e-bikes en natuurlijk ook het beste advies op maat. » Klik hier voor meer informatie over het fietsparcours

 Hal(f) 12 Prijzenfestival

Iedereen die een ticket online koopt krijgt automatisch een voucher voor het Hal(f) 12 Prijzenfestival. Elke dag zijn er in hal 12 om half 12 talloze prijzen te winnen met als topper... op vakantie met een camper!  
» Klik hier voor meer informatie

 Love for the campsite

Op 10 oktober start het nieuwe tv-programma ‘Love for the Campsite’, met de presentatoren Ron Brandsteder en Patrick Martens. De BN’ers maken met acht vrijgezelle vijftigplussers een hilarische kampeerreis door Denemarken.  
» Meer info

Blijf kamperen op de NKC Camping

Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je weer midden in Utrecht kamperen. 
Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vind je op parkeerterrein P2 traditiegetrouw de NKC Camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van. Let op: Een plek op de camping reserveer je ter plekke bij aankomst op P2!
» Lees meer

Activiteiten voor kids

Behalve dat je samen droomt over je kampeervakantie, is er voor de kids nog veel meer te doen op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Op verschillende locaties zijn er activiteiten voor de kids.
» Lees meer

 Hoezo kopen? Huren kan ook!

Wil je weten of een kampeervakantie jouw manier van vakantie vieren is? Of wil je ontdekken hoe het is om met een camper rond te trekken? Wil je eens een daktent uitproberen? Dit jaar is er een speciaal Huurplein in Hal 8. Hier vind je heel wat aanbieders die kampeermiddelen verhuren. » Lees meer

 High-End Campers

Hotelsuites op wielen, vaak op zes wielen, met een gigantische panoramaruit en een interieur dat je mond doet openvallen: liners. Kom je tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs verlekkeren aan de mooiste en meest luxueuze campers van de beurs. » Lees meer