Contact & tarieven

NKC-camping

Op het terrein van Jaarbeurs is tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die van 5-9 oktober 2022 wordt gehouden, een speciale NKC-camping. Op deze camping kun je overnachten met je eigen caravan, camper of vaste daktent, zo maak je van Kampeer & Caravan Jaarbeurs echt een dag én nachtje uit!

Met het speciale NKC-camping ticket kun je overnachten op P2 van het Jaarbeursterrein. Er zijn 50 plekken beschikbaar en er is keuze uit tickets met of zonder stroomvoorziening.  NKC-leden krijgen €2,50 korting op hun camping-ticket.

Naast lekker dichtbij Kampeer & Caravan Jaarbeurs slapen biedt de NKC de campinggasten ook nog een heerlijk ontbijtpakketje aan met daarin een verse roomboter croissant en een flesje jus d’orange (250ml). Elke ochtend worden de verse ontbijtpakketjes om 8:00 uur geleverd op de camping, NKC zal deze uitdelen aan de gasten.

Bestel nu je camping-ticket!

De NKC-camping is open van dinsdagavond 4 oktober 17:00 uur tot zondag 9 oktober 17:00 uur. Inchecken op de camping kan dagelijks van 08:00 tot 20:00 uur.
De camping op P2 valt buiten de milieuzone (uitstootregeling voor campers en auto’s).

Faciliteiten NKC-camping

  • ontbijtpakket service, elke ochtend biedt NKC verse ontbijtpakketjes aan met daarin een verse roomboter croissant en een flesje jus d’orange (250ml);
  • beperkt aantal toiletten en douches;
  • vuilwaterpunt voor het lozen van cassette toiletten;
  • watertappunt voor vullen watertank;
  • stroom voor wie dat heeft geboekt (van de 50 plekken, zijn er maar een beperkt aantal met stroom, dus wil je zeker zijn van een plek mét stroomvoorziening, boek dan je NKC-camping ticket zo snel mogelijk!)

De ticket verkoop voor de NKC-camping start begin augustus.

Reguliere prijzen:

  • NKC-camping ticket met stroom €32,50
  • NKC-camping ticket zonder stroom €27,50

Prijzen NKC-leden:
NKC-leden krijgen €2,50 korting op het reguliere tarief

  • NKC-camping ticket met stroom €30,-
  • NKC-camping ticket zonder stroom: €25,-

Alle prijzen zijn exclusief transactiekosten

Let op: een NKC-camping ticket geeft alleen toegang tot de NKC-camping. Voor de beurs dient een apart toegangsbewijs te worden gekocht.

Bestel nu je camping-ticket

Bekijk ook het NKC-camping reglement.