Nieuws

Maak jouw fietstocht op vakantie nog gemakkelijker

21 september 2022
F:yer UpStreet

Het actief bezig zijn tijdens jouw kampeer vakantie is ideaal. Om dit een stukje gemakkelijker te maken zijn er tijdens de Kampeer & Caravan beurs, verschillende merken aanwezig met producten voor alle fietstochten die jullie gaan maken. Van verschillende e-bikes tot aan de handigste accessoires, ontdek het van 5 oktober tot 9 oktober!

Vakantievouwfiets: Flyer UpStreet-2

Flyer produceert al bijna 30 jaar e-bikes, van stadsfietsen tot elektrisch ondersteunde mountainbikes. Onlangs vernieuwde Flyer de UpStreet-2, een vouwfiets met 20 inch wielen en grote prestaties. Hij is voorzien van een Bosch motor (50Nm of 65) en met de ingebouwde Bosch-accu van 500Watt heeft deze krachtpatser een bereik van 130 km in de ECO-stand. Indrukwekkend zijn ook z’n compacte afmetingen: 93 x 85 x 40 cm. Daardoor  passen er moeiteloos twee naast elkaar in de campergarage of in de caravan. Test hem zelf, op het Fietsparcours tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

www.flyer-bikes.com

Sena fietshelm - e-bike
Photo: Rich Cruse / CrusePhoto.com

Sena C1 Smart fietshelm

Fietsongevallen met hersenletsel zijn aan de orde van de dag en in sommige landen is een fietshelm al verplicht. Behalve veilig kun je het dragen van een helm ook leuk maken, met de Sena C1 Smart Cycling Helmet. Zo kun je met je partner communiceren over een afstand van 300 meter. Dat gebeurt met een zendertje, een microfoon en twee luidsprekertjes die in de helm zijn geïntegreerd. Prettig is dat de speakers de oren niet afdekken zodat je het omgevingsgeluid en omringend verkeer prima kunt blijven horen. Sena heeft veel ervaring met motorfietscommunicatie en de speciale Noise Cancelling techniek zorgt voor een helder stemgeluid. Voor extra veiligheid is de Sena C1 voorzien van een led-achterlicht.

www.sena-outdoor.nl

Busbiker - e-bike

BusBiker X290 Light

Als je met een buscamper fietsen meeneemt, dan is het belangrijk dat de achterdeuren nog steeds kunnen worden gebruikt. Dat kan probleemloos met de BusBiker, een robuuste fietsendrager met een scharnierpunt aan de linkerzijde. Daardoor zwaait de drager helemaal opzij, waarbij de fietsen – of e-bikes – gewoon kunnen blijven staan. Naast de XM290 is er nu ook de lichtgewicht BusBiker X290 Light, met een eigen gewicht van 49,8 kg en een draagvermogen van 80 kg. Daardoor is hij geschikt voor de zwaarste e-bikes en eventueel kan er zelfs nog een derde fiets mee. Busbiker werkt met geselecteerde camperdealers voor de montage. Geschikt voor de camperbussen van Fiat Ducato, Citroën Jumper, en Peugeot Boxer.

www.busbiker.com

Kom jij deze tools bewonderen en uittesten tijdens de beurs? Bestel nu nog je tickets via de ticketspagina!

Ook interessant