Deelnemers

Human Comfort

logo Human Comfort

Voor het ontstaan van Human Comfort nemen wij je graag mee terug in de tijd naar het jaar 2006. Het jaar waarin wij, samen met specialisten uit verschillende bekende kampeerwinkels, het initiatief namen om een zo comfortabel mogelijke slaapmat te ontwikkelen. Dit na jarenlange ervaring en feedback vanuit de campingbranche. Want waarom zou kamperen moeten betekenen dat je minder lekker slaapt dan thuis?

Een vraag waarop wij in de afgelopen jaren hebben doorgeborduurd en die wij hebben toegepast op meerdere producten. Human Comfort stoelen zijn bijvoorbeeld niet enkel praktisch en compact maar ook het ontwerp, de kleur en het eventuele dessin staan centraal. De insteek is om een vertaalslag te maken vanuit de home & living branche zodat onze producten niet in één hokje geplaatst hoeven te worden. Hoe handig is het wanneer de tuin set opgeklapt mee kan op vakantie of wanneer een lamp dient als accessoire voor zowel binnen als buiten!

Human Comfort heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een sterk en gewaardeerd merk en wordt breed vertegenwoordigd in uiteenlopende winkels. Denk hierbij aan gespecialiseerde outdoor winkels, tuincentra en cadeau- en woonwinkels.

Dus ben je op zoek naar eigentijdse meubels, oplaadbare lampjes of andere lifestyle producten die zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken zijn én die compact opbergen, zoek niet verder maar ga naar een Human Comfort dealer bij jou in de buurt.

www.human-comfort.com

12.C028
Geallieerdenstraat
3815 NL
Amersfoort
+31 6 53593904
info@humancomfort.com
Categorie: Glamping, Onderdelen / accessories, Outdoor / Active

 

Neem contact op met Human Comfort


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.