Deelnemers

CADAC | Dometic

logo CADAC | Dometic

CADAC | Sinds 1948
CADAC is specialist op het gebied van camping barbecues. Van oorsprong zijn wij een Zuid-Afrikaans bedrijf, opgericht in 1948. Al 75 jaar staan wij garant voor kwaliteit en innovatie. Kenmerkend voor onze barbecues is het modulair systeem; je kunt je CADAC uitbreiden met diverse accessoires zoals een pizzasteen, paella pan, BBQ Plancha, etc. Om een barbecuefeest helemaal compleet te maken bieden we ook veel accessoires, zoals Bluetooth thermometers, kookboekjes, smoker boxen, etc.

Sinds 2022 maakt CADAC deel uit van de Dometic groep. Dometic is een wereldwijd opererend bedrijf met een lange geschiedenis in het creëren van toonaangevende producten voor buitengebruik, thuisgebruik en professioneel gebruik. Met bijna 40.000 wederverkopers en reparatiewerkplaatsen over de hele wereld kun je Dometic overal vinden. CADAC barbecues vullen het Dometic assortiment met outdoor producten perfect aan en samen kunnen wij voorzien in alle mogelijke oplossingen op het gebied van outdoor recreatie!

www.cadacinternational.com/nl

09.B051
Categorie: Campers, Onderdelen / accessoires, Outdoor / Off-road

 

Neem contact op met CADAC | Dometic


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.