Deelnemers

Agri-Camping & Appartementen Casa Tartufo

logo Agri-Camping & Appartementen Casa Tartufo

Sfeervolle agri-camping & appartementen in Italië voor een onvergetelijke vakantie.
Wij heten je graag van harte welkom in de wereld van Casa Tartufo, sinds juni 2007 het landgoed van Benjamin en Sabine Stroo. Casa Tartufo ligt bij het oude stadje Sassoferrato, in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, op 578 meter hoogte en op circa 30 kilometer van de prachtige brede (kindvriendelijke) stranden van de Adriatische zee. Casa Tartufo bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijke Italië vakantie.
Overnachten in stijl op onze kleine camping.
Ben je een liefhebber van overnachten in de natuur? In dat geval heten wij je van harte welkom op onze schaduwrijke kleine familie camping, welke is gelegen in onze truffel boomgaard. Onze kleine camping biedt zowel ruimte voor de eigen tent als de camper, caravan of vouwwagen. Ook verhuren wij bijzonder stijlvolle en compleet ingerichte Safari Tenten, voor wie het puur natuur met luxe wil combineren.
Wie op zoek is naar comfortabele en sfeervolle appartementen in Italië, is bij Casa Tartufo aan het juiste adres. Met maar liefst zes ruime appartementen voor twee tot acht personen is er plek voor iedereen.
Overigens is “Casa Tartufo” genomineerd voor “BESTE CAMPING 2024” door de ANWB

12.F002
Categorie: Campings / Toerisme, Caravans, Glamping

 

Neem contact op met Agri-Camping & Appartementen Casa Tartufo


    Door te klikken op Verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van je verzoek naar deze exposant.

    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.