Nieuws

De surfgemeenschap – Met de camper langs de Atlantische kust

15 september 2020

Surfers Mag (@surfersmag)
Auteur

Frankrijk
Bestemming

HYMER Grand Canyon S Model

Volledig gepakt met leuke spullen

De eerste HYMER-test al voor de reis begint: inpakken! Na een half uur koffer-tetris zijn zes boards, de inhoud van vier trekrugzakken, reisproviand en de camera-uitrusting opgeborgen. En kijk eens aan: er is zelfs nog plaats voor de drie passagiers. Geslaagd in de test.

Soms moet u er gewoonweg even tussenuit om uw batterijen weer op te laden. Daarom benutten Patrick, Christian en Ferdi de mogelijkheden van de HYMER Grand Canyon S en zetten ze koers richting Frankrijk. Hun bestemming: de perfecte golf.

Afbeelding met buiten, water, gras, groot

Automatisch gegenereerde beschrijving
190823_hymer_landkarten_frankr

In het surfmilieu gelden Frankrijk en Spanje als het eldorado voor fans van golven. De 12 beoogde plaatsen ten zuiden van Bordeaux beloven twee weken volmaakt surfgenot. Er resten enkel nog 14 uur autoweg. Dus: surf-vibes aan, cruisecontrol en spoorassistent instellen en op weg naar de Atlantische kust!

Na een ontspannen nachtelijke rit dringt de typische, zoutige geur door tot de surfcrew en doet het adrenalineniveau stijgen. Als ze eindelijk op hun bestemming zijn aangekomen, is er geen houden meer aan: parkeren, boards uitladen en de golven in.

Afbeelding met buiten, water, zonsondergang, oceaan

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met buiten, transport, water, auto

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met buiten, surfen, water, person

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met water, persoon, binnen, tafel

Automatisch gegenereerde beschrijving

In het dagelijkse leven – in zoverre je dat bij zo´n roadtrip kunt noemen – zijn de mannen telkens weer enthousiast over de details die de ontwikkelaars bij de uitvoering hebben verwerkt. Hun favoriet is eenvoudig, maar zinvol: de buitendouche. Zo worden zand en zout in een handomdraai afgewassen en blijft het interieur proper.
 

Plaats voor drie op 12 m2

Toegegeven, de jongens maakten zichzelf zorgen om elkaar op 12 m2 voor de voeten te lopen. Dankzij het uitzetdak, de uitgekiende indeling en de intelligente features, zoals de klapbare wasbak, blijken samen wonen en rondreizen geen probleem. Enige voorwaarde: goed weer en propere kousen.

Afbeelding met buiten, strand, water, surfen

Automatisch gegenereerde beschrijving
Afbeelding met buiten, strand, water, zitten

Automatisch gegenereerde beschrijving

Dezelfde golflengte?

Op zoek naar de beste surfplekken en het perfecte busje? Bekijk de HYMER Grand Canyon S dan eens op de website van HYMER. Hang Loose!

Ook interessant