Camping Buitengoed de Boomgaard

Voordelig overnachten op de officiële Kampeer & Caravan Jaarbeurs camping

Maak van jouw beursbezoek een echt uitje door ook te overnachten op camping Buitengoed de Boomgaard in Bunnik, net buiten Utrecht. Hier kun je voor of na je beursbezoek heerlijk ontspannen en ervaar je de ultieme kampeerbeleving. Als beursbezoeker krijg je 15% korting op de reguliere prijs van €28 (excl. boekingskosten en toeristenbelasting). Hiervoor krijg je een standaard standplaats voor 2 personen, inclusief elektra, watergebruik en wifi.

Camping Buitengoed de Boomgaard ligt in een mooie groene omgeving waar je samen met andere bezoekers kunt genieten van het kampeergevoel. Hét pluspunt van deze overnachtingsplek is dat je met de trein in 7 minuten op Utrecht CS bent. Ideaal, snel en geen last van files. Bekijk de website van camping Buitengoed de Boomgaard voor meer informatie over deze gezellige camping.

Gezin dat kampeert op camping Buitengoed de Boomgaard

Faciliteiten

  • Elektra, water én wifi
  • Goede sanitaire faciliteiten, inclusief wasmachine
  • Campingwinkel – handig als je toch iets vergeten bent!
  • Gezellige horecagelegenheid

Vervoer van en naar de beurs

Camping Buitengoed de Boomgaard is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het ligt op loopafstand van station Bunnik. Vanaf hier reis je in 7 minuten naar Utrecht CS. Binnen no time kun jij je dus van de beursvloer naar de camping verplaatsen en andersom. Wij raden daarom ook aan om met het OV te komen: lekker snel én duurzaam!

Reserveren

Je kunt jouw plek op de camping reserveren door een mail met jouw gegevens en de gewenste datum te sturen naar welkom@buitengoeddeboomgaard.nl. Vermeld de code ‘KCJ’ in je reservering om aan te geven dat je een bezoeker bent van Kampeer & Caravan Jaarbeurs.