Bestel nu je tickets met korting!

Registreren

Bestel eenvoudig en snel je ticket(s) voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 4 t/m 8 oktober 2023 in Jaarbeurs Utrecht. Hét grootste kampeerevent van Nederland dat je als kampeerliefhebber niet mag missen.

Let op: wil je een ticket bij de kassa kopen, dan kan dit alleen per pin.


Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Reguliere tickets
Dagticket voorverkoop (€ 14,00)
Verkrijgbaar t/m 3 oktober. Geldig op één dag naar keuze. 
-
+
Kids & tienertickets
Dagticket kids (4 t/m 12 jaar) (€ 1,00)
Geldig op één beursdag naar keuze, onder begeleiding van een volwassene met een regulier dagticket. 
-
+
Dagticket tieners (13 t/m 17 jaar) (€ 7,00)
Verkrijgbaar t/m 3 oktober. Geldig op één beursdag naar keuze, onder begeleiding van een volwassene met een regulier dagticket. 
-
+
Merchandise
Geprinte plattegrond (€ 2,50)
De inkomsten van de geprinte plattegronden gaan naar Trees for All, een stichting die zich inzet voor een beter klimaat en meer biodiversiteit. Haal je plattegrond op bij de merchandise balie in hal 8. Je vindt de plattegrond ook gratis én interactief in de Jaarbeurs Live app. 
-
+
Duurzame, lichtgewicht mok: ‘kampeerkoffie’ (€ 4,95)
Met deze duurzame mok krijg je €1,- korting op een warme drank bij alle horeca uitgiftepunten. Let op: deze korting geldt niet voor horecadeals waar al korting op een warme drank bij inbegrepen zit. Haal je mok op bij de merchandise balie in hal 8. 
-
+
KCJ puzzelboekje (€ 3,95)
Het KCJ puzzelboekje bevat 32 pagina's en biedt verschillende soorten puzzels, zoals woordzoekers, kruiswoordpuzzels, paardensprongen en cryptolines. Af te halen bij de merchandise balie in hal 8.  
-
+

Heb je een kortingscode?
Meerdere codes verzilveren? Dit doe je een voor een. Kies 1 ticket en verzilver deze met je code. Rond het proces af en herhaal het vervolgens met de volgende code. 

  controleer
Totaal

doorgaan
Je hebt nog niets gekozen.

Deals

Als je lid bent van de ANWB of donateur bent van SVR kun je met korting een kaartje kopen voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs.  Wil je met de trein komen? Dan hebben we in samenwerking met de NS een combi-deal. Je vindt deze in de NS Spoordeelwinkel. Zo kun je extra voordelig met de trein naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs!

Naar de Spoordeelwinkel

Nóg meer inspiratie?

Wil je nog meer kampeerinspiratie opdoen? Ga naar Camp to Go!

Camp to Go