UMEFA Metaalwarenfabriek BV

Deel

Gekopieerd

Metaalwarenfabriek UMEFA heeft 3 BV’s, welke allen vertegenwoordigd zijn op de KCJ:
– Umefa met het merk Campking
– Umefa Furniture met het merk Dukdalf
– DEFA Europe

Campking is ons merk waarmee wij alles wat te maken heeft met kamperen op de markt brengen, o.a. alle soorten haringen, tentstokken, tentframes, scheerlijnen, rubberen ringen, trapspanners, etc, etc.
We hebben onze fabriek in Leusden staat waar we nog met echt Hollands vakmanschap zo’n 10 miljoen haringen en zo’n 700km aan tentstokken produceren. Naast onze vaste medewerkers hebben wij ook een team van ruim 20 personen die al jaar en dag vanuit de sociale werkvoorziening bij ons zijn ondergebracht om deel te nemen aan het productie- en verpakkingsproces.
We distribueren onze artikelen door heel Europa en zijn ook een van de laatste Europese producenten op dit gebied.
www.umefa.nl

Dukdalf zijn kampeer stoelen en tafels die 100% geproduceerd worden in Nederland op de sociale werkvoorziening in Maassluis. Zeer comfortabele, robuuste en degelijke stoelen en tafels, die echt in elkaar worden geschroefd. Geen goedkope popnagels of ‘China’ kwaliteit maar oerdegelijk Hollands vakmanschap. Alle materialen om deze meubels te maken worden vanuit Europa ingekocht. Ook hiermee zijn we een van de laatste Europese producenten.
Onze stoelen van de 3D-Mesh serie onderscheiden zich doordat we 3 verschillende zit hoogtes en 3 verschillende zit breedtes aanbieden. Dus bent u groot en breed, lang en smal, of juist klein en fijn, voor iedereen bieden wij de perfect passende stoel. Ze zijn extreem lichtgewicht, maar hebben een draagkracht vanaf 140kg en sommige modellen zelfs 160 of 200kg!. Met de geïntegreerde hoofdkussens en comfortabele sneldrogende 3D-Mesh bekleding en genot om in te zitten of zelfs liggen. Ze zijn namelijk voorzien van 10 standen en ultra smal tot 9cm dikte inschuifbaar. Uiteraard hebben wij nog diverse uitbreidingsaccessoires in de vorm van beensteunen, krukjes, bijzettafeltjes etc. Alles is te proberen in onze stand in Hal 9, B024.
www.dukdalf.nl

DEFA Europe is onze handelsmaatschappij waarmee wij mooie en exclusieve kampeermeubels binnen Europa distribueren. Vouwkasten en vouwkeukens, met mooie natuurlijke bamboe bladen, lichtgewicht tafels en leuke tafel LED-lampen en overige kampeeraccessoires zijn onder andere waar wij om gekend zijn. Maar ook de stuursloten van Disklok en Stoplock, matrassen en toppers voor de caravan/vouwwagen en medische kussens is onze tak van sport. Al onze meubels worden standaard geleverd in een mooie opbergtas.
www.defa.nl