Alpenkreuzer

Deel

Gekopieerd

Alpenkreuzer is al jaren dé referentie voor avontuurlijk, comfortabel & flexibel kamperen! Sinds de introductie van de eerste Alpenkreuzer vouwwagens in 1958 zijn wij altijd bezig geweest met het comfortabel & flexibel kamperen toegankelijk maken voor iedereen.

Nu, 65 jaar later blijven we bij Alpenkreuzer innoveren en verbeteren, wat je terug ziet in onze huidige lijn van tent trailers. De modellen zijn onderscheidend en benadrukken nu nog meer het avontuurlijke, de vrijheid en het ruimtelijke aspect. Allemaal vanuit natuurlijke elementen: water, air & fire. Elementen die mooi passen bij het gevoel, design en functionaliteiten van onze modellen. Alle elementen komen hier samen om nog vele jaren één met de natuur te zijn!

Tenttrailers zijn de ideale oplossing voor kamperen. Onze aanhangers hebben een ruime opbergruimte van 1000 liter en kunnen gemakkelijk door een elektrische auto worden getrokken. Door het lage gewicht en luchtweerstand zal je kilometrage nauwelijks afnemen. Dit geeft je de vrijheid die je zoekt tijdens je reizen.