Contact & tarieven

Ontdek Kampeer & Caravan

Eén grote kampeerbeleving

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs kijken verder dan de vraag en het aanbod in de kampeerbranche. De focus ligt op een totale kampeerbeleving voor onze reislustige bezoekers. Zij lopen als het ware hun volgende kampeeravontuur tegemoet.

Hoe we dit voor elkaar krijgen? Samen met onze partners en exposanten kijken we naar een compleet plaatje voor onze bezoekers, zodat zij zich van A tot Z kunnen laten inspireren door een unieke mix van kampeermiddelen en -artikelen in alle soorten en maten. Niet alleen informatief, maar zeker ook interactief zoeken we het contact met de bezoeker op. Zo kunnen bezoekers ter plekke kampeermiddelen uitproberen en zijn er verschillende workshops en (outdoor) activiteiten. Alles om ervoor te zorgen dat bezoekers hun volgende kampeertrip tot in de puntjes kunnen voorbereiden op Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Ben jij actief in de kampeerbranche? Dan biedt het evenement de uitgelezen mogelijkheid om jouw aanbod en organisatie onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.