Contact & tarieven

Beursconcept

Ontmoet 50.000 kampeerliefhebbers

Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs verzamelen jaarlijks bijna 50.000 reislustige kampeerliefhebbers zich onder één dak om inspiratie op te doen voor hun volgende kampeeravontuur. Het is dé plek waar bezoekers zich oriënteren en laten informeren over het kampeeraanbod en de nieuwste trends.

Het grootste kampeerevenement van Nederland biedt een unieke mix van kampeermiddelen en -accessoires in alle soorten en maten, directe verkoop door dealers, inspirerende presentaties en workshops, en toeristische informatie vanuit heel Europa. Fabrikanten presenteren hun fonkelnieuwe modellen en laten kampeerfanaten het ultieme campinggevoel ervaren. Op het buitenterrein kunnen bezoekers achter het stuur kruipen voor een proefrit in een camper of de nieuwste fietsen testen op het fietsparcours.

Er is geen betere plek om met jouw doelgroep in contact te komen.

Bekijk de deelnamemogelijkheden

Het grootste kampeerpodium

  • De nieuwste campers, caravans en vouwwagens
  • Tenten in alle soorten en maten: van familietenten tot voor-, dak- en glampingtenten
  • Toeristische informatie en campings vanuit heel Europa
  • Kampeeraccessoires als meubilair, servies, kleding, movers en zonnepanelen
  • Trekauto’s
  • Aanbieders van huurcampers en –caravans
  • Fietsen, waaronder E-bikes, opvouwbare fietsen, mountainbikes en elektrische scooters

Alle ogen op jou gericht

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het ideale podium voor jouw kampeerproducten. Trek de volle aandacht van duizenden kampeerliefhebbers met workshops, presentaties, clinics, prijsvragen, demonstraties of proeverijen in jouw stand. Uiteraard denken we graag met je mee over hoe je jouw organisatie optimaal in de spotlight zet.

Contact & tarieven Deelnamemogelijkheden
Inspiratiesessies Kampeer & Caravan Jaarbeurs