Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Heb je een vraag over je Kampeer & Caravan Jaarbeurs, je ticket, parkeren, over de toegankelijkheid van Jaarbeurs of over iets anders? Waarschijnlijk vind je hier je antwoord.

Over welk onderwerp heb je een vraag?

Praktische vragen

De eerstvolgende editie staat gepland van woensdag 2 t/m zondag 6 oktober 2024.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht.

Woensdag: 10:00 – 17:00 uur

Donderdag: 10:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Zondag: 10:00 – 17:00 uur

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het leukste kampeerevenement van Nederland. Hier verzamelen kampeerliefhebbers uit het hele land zich onder één dak om zich te laten inspireren voor hun volgende kampeeravontuur. Van de nieuwste kampeermiddelen tot uitdagende outdoor activiteiten, workshops en de handigste kampeeroplossingen en -artikelen. Alles samen op 1 plek met gezellige horeca, live muziek en een kidsplein.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is voor iedereen die van kamperen en aanverwante activiteiten houdt. Van beginner tot doorgewinterde kampeerder, van jong tot oud, van avonturier tot rustzoeker. Voor elk type kampeerder is er genoeg te zien en te beleven. Zelfs voor de kinderen.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs is voor alle leeftijden. Kinderen zijn ook welkom, voor hen geldt een aangepast toegangstarief.

Zodra de deelnemerslijst beschikbaar is, wordt deze gedeeld op de website.

De eerste programmaonderdelen staan op de website en zijn te vinden op de programmapagina.

Ga naar het programma »

Zodra de plattegrond definitief is, wordt deze gepubliceerd op de website. Later is de plattegrond ook beschikbaar in de Jaarbeurs app. Hiermee kun je eenvoudig navigeren over de beurs.


Bestellen & Tickets

Vanaf heden zijn de tickets voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bestellen via de website.

Ga naar de ticketpagina »

Je kunt tickets bestellen via onze website. Later zullen tickets ook beschikbaar zijn via onze partners, inclusief combideal met een treinkaartje via de NS Spoordeelwinkel.

Ja, het is mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Let wel dat er alleen met pin betaald kan worden.

Bereikbaarheid & Parkeren

Jaarbeurs is op diverse manieren te bereiken. Met de auto, fiets, openbaar vervoer en te voet. Bekijk hier de mogelijkheden.

In verband met beperkte parkeergelegenheid raden wij aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer of de fiets.

Jaarbeurs beschikt over beperkte parkeergelegenheid. Daarom  raden wij aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Station Utrecht Centraal ligt op nog geen 5 minuten loopafstand. Ook zijn er diverse P&R locaties rondom Jaarbeurs.

Ja, die zijn aanwezig. Bekijk hier meer informatie.

Bekijk de tarieven voor parkeren bij Jaarbeurs hier.

Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen enkele minuten sta je in de Jaarbeurs.

Check voor je vertrek actuele reistijden- en informatie of plan je reis via 9292.

Er zijn verschillende P&R locaties rondom Jaarbeurs. Allen hebben een goede en snelle verbinding van en naar Jaarbeurs. Bekijk de locaties:

Ja, Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht. Daarom is het niet toegestaan om op P4 te parkeren als jouw voortuig niet voldoet aan de toegangseisen voor rijden en parkeren in Utrecht. Bekijk hier of jouw voertuig voldoet aan de eisen. P2 ligt niet in de milieuzone.

Toegang & Faciliteiten

Het handigste is om de Jaarbeurs app te downloaden. Met deze app kun je in de Jaarbeurs zien waar je bent en waar je naartoe wil.

Huisdieren zijn niet toegestaan op de beurs. Hulphonden zijn welkom, mits zij duidelijk herkenbaar zijn als hulphond.

Ja, dit is mogelijk bij de EHBO bij entree Oost. Er is een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar en ze zijn niet te reserveren.

Iedereen is welkom bij Kampeer & Caravan Jaarbeurs en wij streven ernaar dat de beurs toegankelijk is voor iedereen! 

Invalidenparkeerplaatsen
Op P4 zijn invalidenparkeerplaatsen aanwezig. P4 ligt het meest in de buurt van Ingang West.  

Het is niet mogelijk vooraf invalidenparkeerplaatsen te reserveren. Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen. 

Invalidentoiletten Jaarbeurs
Bij het Event & Exhibition Centre is in elke hal een invalidentoilet aanwezig. Daarnaast is er in de centrale hal bij Entree Oost naast de vijver ook een invalidentoilet. De invalidentoiletten zijn alleen geopend als er een evenement plaatsvindt. 

In het Beatrixgebouw bevindt zich het invalidentoilet op de begane grond tegenover de garderobe, op de 2e etage en op de 4e etage. De sleutel kan je ophalen bij de receptie. 

Ja, je begeleider mag gratis mee naar binnen.

Jaarbeurs is rookvrij. Dit betekent dat er in alle binnenruimtes van Jaarbeurs niet gerookt mag worden.

Jaarbeurs heeft bewaakte garderobes waar je een jas en/of bagage tegen betaling kwijt kunt. Garderobes bevinden zich bij entree west en entree oost in het Event & Exhibition Centre. De garderobes zijn geopend tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Daarnaast zijn er in het Event & Exhibition Centre kluisjes te huur.

Ja, er zijn kluisjes aanwezig. Deze zijn per dag te huur en te vinden bij het Event & Exhibition Centre lockers te huur.

Ja, er is gratis WiFi beschikbaar.

Ben je iets vergeten of verloren tijdens je bezoek aan Jaarbeurs, bekijk dan de website iLost. Hier vind je dagelijks een update over alle gevonden voorwerpen bij Jaarbeurs.

Voor vragen kun je terecht bij Vistor Service via: info@jaarbeurs.nl.