Hallo Levensgenieter!

drie polaroids die worden vastgehouden door twee handen

….Hoor je dat? Dat is het geluid van even helemaal niets, en dat is precies waar jij naar op zoek bent tijdens het kamperen. Rustig voor je eigen camper of caravan een boekje of krant lezen en heerlijk samen ontbijten met een vers croissantje en lekkere kop koffie. Geen schreeuwende kinderen in de buurt, maar het geluid van de wind die zachtjes door de bomen waait, fluitende vogeltjes en in de verte een kabbelend beekje.

Je kampeert het liefst met je partner en samen trekken jullie er regelmatig op uit om de omgeving te ontdekken. Op de e-bike fietsen jullie door de natuur of naar een pittoresk dorpje om daar een lokale markt te bezoeken. Ook trekken jullie regelmatig de wandelschoenen aan of bezoeken een museum in de buurt.

Met jullie eigen huis op wielen zijn jullie flexibel en dat geeft jullie de mogelijkheid om verschillende locaties te ontdekken, maar het kan ook zijn dat jullie een keer voor een seizoensplek gaan, want jullie zijn niet per se aan de schoolvakanties gebonden. Jullie kampeermiddel is jullie trots en jullie zijn er zuinig op. Daarom gaan jullie altijd goed voorbereid op pad, kijken vooraf of de verzekering nog bij jullie past en een (grote) beurt voor de auto of camper horen daar zeker bij.

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs is genoeg te zien en beleven voor jou als echte levensgenieter. In de week van 12 augustus ontvangt de winnaar van deze actie bericht over de 4 gratis kaarten.

Zeker zijn van voordelige tickets? Bestel ze dan t/m 11 augustus voor slechts €12,-, daarmee bespaar je minimaal €5,- t.o.v. de (weekend)tickets aan de kassa.

Bestel hier de voordelige tickets