KCJ komt naar je toe!

Genzin zit aan tafel voor hun camper en zwaaien naar camera.

Deel jouw mooiste kampeerherinneringen met ons

Deze zomer gaat Kampeer & Caravan Jaarbeurs op pad op zoek naar de mooiste kampeerverhalen en ervaringen. Ben jij een kampeerder in hart en nieren? Dan willen we jou ontmoeten! Wij bezoeken jou graag voor een uniek interview tijdens jouw kampeertrip.

Waarom meedoen?

Kamperen zit in je bloed en je hebt talloze mooie herinneringen aan kampeeravonturen die je wilt delen. Dit is je kans! Kampeer & Caravan Jaarbeurs is op zoek naar gepassioneerde kampeerders zoals jij om hun verhalen te delen en anderen te inspireren. Bovendien ontvangen deelnemers 2 gratis tickets voor Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024!

Wat houdt het interview in?

Wij komen tijdens jouw kampeertrip bij je langs voor een ontspannen interview. We willen alles horen over jouw favoriete kampeerplekken, bijzondere ervaringen en waarom kamperen zo speciaal voor jou is. Dit interview wordt gefilmd en gemonteerd in video’s die we inzetten op onze website en social kanalen.

Hoe meld je je aan?

Vul het onderstaande formulier vóór 20 juni in om je aan te melden voor het interview en wie weet nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. Wij kijken ernaar uit om jouw herinneringen te horen!

Meld je aan!

    Door te klikken op verstuur geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken. Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.