Hé Gezelligheidsdier!

drie polaroids die worden vastgehouden door twee handen

Kamperen staat voor jou gelijk aan gezelligheid op de camping. Met het gezin, familie of vrienden er lekker op uit. Het liefst naar een zonnige plek op een (middel)grote camping met genoeg activiteiten voor de kinderen. De auto zit ramvol met eigenlijk jullie hele hebben en houden. Van opblaaskrokodil tot volledige barbecue-uitrusting en van etenswaren van thuis – wie kan er nou zonder hagelslag en pindakaas? – tot bordspelletjes.

Jullie houden wel van een beetje comfort, dus slapen jullie het liefst in een grote familietent, vouwwagen, caravan en een tiny house of glamping behoren ook tot jullie mogelijkheden. Lange avonden met een wijntje, lekkere kaasjes en gezelligheid horen er voor jullie echt bij, en wat leuk dat de campingburen ook gezellig aansluiten.

Jullie ideale kampeervakantie is geslaagd als de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken; lekker zwemmen, ontdekkingstochten over de camping, een animatieteam, en genoeg andere kinderen om vriendjes mee te worden. Met vermaak en alles bij de hand is het voor jullie niet noodzakelijk om de camping te verlaten, dus het grootste deel van de kampeervakantie zijn jullie op de camping te vinden.

Op Kampeer & Caravan Jaarbeurs is genoeg te zien en beleven voor jou als gezellige kampeerder. In de week van 12 augustus ontvangt de winnaar van deze actie bericht over de 4 gratis kaarten.

Zeker zijn van voordelige tickets? Bestel ze dan t/m 11 augustus voor slechts €12,-, daarmee bespaar je minimaal €5,- t.o.v. de (weekend)tickets aan de kassa.

Voordelig met het hele gezin naar Kampeer & Caravan Jaarbeurs? Bestel nu je tickets!