Hé Avonturier!

drie polaroids die worden vastgehouden door twee handen

Kamperen is voor jou een manier om de wereld te ontdekken en avonturen te beleven. De vrijheid van nergens aan vast zitten spreekt je aan. Jouw reisplan, als je die al hebt, verandert voortdurend. Het liefst hop je van de ene naar de andere plek. Je geniet van de natuur en houdt van plekken die nog niet door het grote publiek zijn ontdekt.

Tijdens het kamperen ben je graag actief bezig. Of dit nou mountainbiken in de bergen is, hiken langs diepe afgronden of raften in een kolkende rivier, jij zit niet graag stil. Een fietsvakantie of bergtocht staan wellicht ook wel op je verlanglijstje. 

Jouw kampeermiddel is flexibel, snel op te zetten en misschien wel zelfgebouwd. Je bezit niet altijd zelf een kampeermiddel, huren of lenen van vrienden is voor jou ook een optie. Verder ga je graag met een partner, goede vriend(in) of alleen (wild)kamperen.

Tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs is genoeg te zien en beleven voor jou als avontuurlijke kampeerder. In de week van 12 augustus ontvangt de winnaar van deze actie bericht over de 4 gratis kaarten.

Zeker zijn van voordelige tickets? Bestel ze dan t/m 11 augustus voor slechts €12,-, daarmee bespaar je minimaal €5,- t.o.v. de (weekend)tickets aan de kassa.

Nu al de voordeligste tickets bestellen?