Nieuws

Test je nieuwe e-bike op het Fietsparcours

21 september 2022
Fietsparcours

De omgeving verkennen, een comfortabel rondje om het meer of een boodschapje in het dorp: ook tijdens je vakantie is de e-bike niet meer weg te denken. Is zo’n elektrisch ondersteunde fiets ook iets voor jou? Daar kom je achter tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: het fietsparcours is groter dan ooit!

Je kunt er niet alleen e-bikes testen, maar ook sportieve fietsen zonder elektrische ondersteuning. Welke wordt jouw favoriet? Dat ontdek je tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Merken als Peper, Beixo en Ebike-Factory B.V. presenteren hun ‘gewone’ en elektrisch aangedreven toer- en stadsfietsen. Er zijn zelfs elektrisch ondersteunde mountainbikes – zo worden zelfs uitdagende offroadroutes bereikbaar voor iedereen!

Ook het Zwitserse premiummerk Flyer is weer aanwezig met de nieuwste 2023-modellen. Waaronder de UpStreet-2, een opvouwbare e-bike die dankzij zijn compacte afmetingen heel makkelijk in de caravan of in de campergarage vervoerd kan worden. De vouwfiets is voorzien van een krachtige Bosch-motor waarmee zelfs steile hellingen een peulenschil wordt. Probeer ‘m uit op het fietsparcours tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 5 tot en met 9 oktober.

Kom jij deze fietsen bewonderen en uittesten tijdens de beurs? Bestel nu nog je tickets via de ticketspagina!

E-bike testen

Ook interessant