Nieuws

Ontdek de unieke retro-look luifel van Caravanity en Campooz

06 januari 2021

Caravanity en Campooz slaan de handen ineen en hebben een unieke, stijlvolle luifel ontwikkeld voor vrijwel iedere caravan! Hoewel de okergele/oranje kleur een knipoog naar de jaren zeventig is, passen het opzetgemak en de gebruikte materialen juist helemaal bij deze tijd.

Met de lancering van de luifel gaat een langgekoesterde wens van Caravanity in vervulling. “Bij een mooie caravan hoort een eyecatcher als luifel en die zijn lastig te vinden. Campooz sprak mij met mooie vouwwagens en trekkingluifels enorm aan. De ontwerpen en materialen zijn prachtig en daarmee een goede basis voor de Caravanity by Campooz luifel. Het resultaat ziet er fantastisch uit!” aldus Judith Miedema van Caravanity. Omdat de luifel op verschillende manieren opgebouwd kan worden, past deze op zowel oldtimer- als hagelnieuwe caravans.

Caravanity is een platform voor kampeerders die hun kampeermiddel willen restylen. Op de website en in de boeken zijn allerlei inspiratieblogs en doe-het-zelf tips te vinden om zelf aan de slag te gaan. Judith: “Caravans en kampeervakanties zijn populairder dan ooit. Alleen is niet iedereen gecharmeerd van het suffe interieur van zijn of haar sleurhut. Het leuke is dat je deze helemaal naar eigen smaak kunt ‘pimpen’. Deze unieke Caravanity by Campooz luifel maakt het plaatje helemaal compleet”.

De luifel is ieder weekend te bewonderen op Camping de Jagerstee in Epe. Wil je meer informatie? Ga dan naar www.caravanityluifel.nl.

Ook interessant