Voorbereiding

Serviceportaal

Voor exposanten is er het Serviceportaal. Via dit portaal bestel je (technische) facilitaire zaken, catering, vul je jouw catalogusgegevens in en volgt je jouw bezoekersmarketinginspanningen (en follow up na beurs).


» naar het Serviceportaal


Inlogcodes Serviceportaal

Na registratie als deelnemer krijg je van ons een telefoontje. Samen nemen wij het traject tot aan de beurs door en de aandachtspunten. In aansluiting op dit gesprek ontvang je een e-mail met de gegevens om jouw account te activeren in het Serviceportaal. Heb je deze e-mail niet gekregen of ben je de gegevens kwijt? Neem dan contact op met Customer Service. 

T | +31 (0)30 295 2999
E | service@jaarbeurs.nl


Hoe krijg ik meer bezoekers naar mijn stand? Uitnodigen!

Jaarbeurs kan mensen uitnodigen om naar een beurs te komen, niet naar een stand. Als exposant kun je dat wel. En dat blijkt heel effectief. Met de middelen die we je gratis ter beschikking stellen is het ook nog eens heel eenvoudig. Zo zijn er digitale relatiekaarten en er is een registratielink/logo voor op jouw website of e-mail. De resultaten van deze acties kun je bovendien monitoren.  regelt dit allemaal in het Serviceportaal.


Vul uw catalogusgegevens in

Via het Serviceportaal vul je ook jouw catalogusgegevens in. Op basis van deze input worden bezoekers voor beurs gematcht aan voor hen interessante bedrijven. Jouw bedrijf dus. Hoe vollediger jouw profiel, hoe meer potentiële leads het oplevert. 

Nieuws aanleveren: Free publicity voor jouw bedrijf/organisatie

Binnen het Serviceportaal kun je ook nieuwtjes kwijt over de producten/diensten die je straks tijdens de beurs laat zien. Deze komen automatisch op jouw bedrijfspagina binnen de digitale catalogus te staan. Uit al het aangeleverde nieuws maken wij bovendien een selectie die wij gratis meenemen in de nieuwsbrieven naar bezoekers en/of printcatalogus. Ook kun je er persberichten aanleveren die wij onder de aandacht van relevante media brengen.

Facilitaire zaken

Elektriciteit op jouw stand nodig, meubels of standschoonmaak? Voor technische voorzieningen, toestemming voor gebruik van gas, afvalverwerking, tuien etc. kun je eveneens terecht in het Serviceportaal.

Catering: van bezorgservice tot catering op maat

Tijdens beurs dranken, lunchpakketten of bijvoorbeeld bittergarnituur op jouw stand nodig? Regel het van tevoren via het Serviceportaal of tijdens de beurs met slechts 1 telefoontje en het wordt razendsnel gebracht. Wil je catering op maat met bijvoorbeeld Live Cooking of het inzetten van een Barista? Neem dan contact op met Serviceportaal voor de mogelijkheden.

Standbouw

Je hebt als exposant de keuze om jouw stand zelf te (laten) bouwen of een standbouwpakket  te huren.

Wilt je een eigen stand (laten) bouwen? Houdt er rekening mee dat er bepaalde standvoorwaarden zijn en dat je tijdig een standbouwtekening dient te overleggen. 
Voor (extra) standinrichting kun je terecht in het Serviceportaal.