Parkeren

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4,- per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,-per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen.

Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 15,-.   

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen. 
Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

U kunt voor het parkeren snel en gemakkelijk parkeerkaarten- en abonnementen aanschaffen via het » Serviceportaal.

Park & Ride 

Utrecht kent drie Park + Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.

» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar Westraven.  Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht. 

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar Papendorp. 
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht. 

P + R Leidsche Rijn Centrum

Via A2 - afslag 7 (Leidsche Rijn Centrum) en volg de bewegwijzering naar P+R Leidsche Rijn Centrum.
Adres voor navigatiesysteem auto: Stockholmstraat 1, 3543 KG Utrecht.

P + R De Uithof

Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de bewegwijzering naar P+R De Uithof.
Adres voor navigatiesysteem auto: Universiteitsweg, 3584 CT Utrecht.