Nog meer kampeerbeleving

Wij hoeven jou, en veel van onze bezoekers, niets uit te leggen: kamperen is ontzettend veelzijdig. En dat willen wij dit jaar nog beter aan onze bezoekers laten zien. Daarom zorgen we dit jaar voor nog meer kampeerbeleving op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kamperen aan de Kust

Ben je dit jaar op de Vakantiebeurs geweest? Daar brachten we de kampeerzone dit jaar voor het eerst in 'Kamperen aan de Kust-thema'. En dat smaakte naar meer, daarom werken we het thema voor deze editie nog verder uit. Loop over het knisperende schelpenpad, langs schapenhekjes en spot de meeuwen en vliegers in de lucht: het ultieme vakantiegevoel is binnen handbereik.

Outdoor

De trends op kampeergebied en de interesses van onze bezoekers zijn heel divers; van glamping tot offroad kamperen. Uit meerdere evaluaties is gebleken dat bezoekers vragen om meer outdoorinspiratie op de vloer. Dat willen wij graag bieden.  

Nog veel meer

Natuurlijk hebben we nog veel meer plannen. Daar zullen we je heel snel van op de hoogte brengen.

Vragen? Neem dan contact met ons op

Help mee om bezoekers een echt dagje uit te bezorgen. Een dag waar zij met veel plezier op terugkijken. Vanuit de organisatie wordt juist in sfeer en aankleding veel energie gestoken. En bezoekers waarderen dit. Dat blijkt uit de jaarlijkse onderzoeken. Maar een optimale sfeer is alleen te bereiken als het kampeersfeer overal terugkomt in de hallen, dus ook bij jou op de stand. Samen maken we het verschil. En als je het lastig vindt om iets te bedenken. Of juist een fantastisch idee hebt. Bel dan gerust om dit samen te bespreken.

Heb je een vraag ?

Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.
T | +31(0) 295 2999
E | service@jaarbeurs.nl