Love for the Campsite

Nieuw tv-programma over kamperen
‘Love for the Campsite’ met Ron Brandsteder en Patrick Martens

Op 10 oktober start het nieuwe tv-programma ‘Love for the Campsite’, met de presentatoren Ron Brandsteder en Patrick Martens. De BN’ers maken met acht vrijgezelle vijftigplussers een hilarische kampeerreis door Denemarken. Ron en Patrick zijn woensdag 9 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs voor de aftrap van het tv-programma.

In het gloednieuwe kampeerprogramma ‘Love for the Campsite’ kruipen Ron Brandsteder (o.a. Honeymoonquiz) en Patrick Martens (o.a. GTST en ZOOP) in de rol van reisleiders, tijdens een rondreis door Denemarken. Dat doen zij niet alleen, maar samen met acht alleenstaande vijftigplussers.

Launch op de beurs

Love for the Campsite - Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De onvergetelijke kampeerreis van dit vrolijke gezelschap is vanaf 10 oktober 2019 te zien bij de zender ONS. Voor de launch van het tv-programma zijn Ron Brandsteder en Patrick Martens aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, op woensdag 9 oktober: in het Kampeertheater, van 10.30-11.30 uur. Daarna zijn ze ook aanwezig bij de ANWB in Hal 7.

Opgelet: wil je aanwezig zijn bij de persviewing van ‘Love for the Campsite’ in het Kampeertheater? Dat kan, mits je er op tijd bij bent. Er zijn 50 plekken beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Oesters rapen en abseilen

Love for the Campsite - Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Gezamenlijk genieten reisleiders én deelnemers van de prachtige natuur in Denemarken. In de tv-serie bezoekt het gezelschap verschillende campings en overnachten ze in campers, caravans, vouwwagens en tenten. Tijdens het rondje Denemarken gaat het gezelschap onder meer oesters rapen, gin maken, abseilen en wandelen over de kliffen van Møn. Het tv-programma is ontstaan door een samenwerking tussen VisitDenmark, de ANWB en Camp-to-Go.nl.

 

Uitzendtijden

Kamperen is fun en dat ervaren ook Ron, Patrick en de acht deelnemers. Volg hun hilarische avonturen in Denemarken vanaf 10 oktober elke donderdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.30 uur bij de zender ONS. ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 van Ziggo en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij andere Nederlandse providers is ONS in het pakket opgenomen.

  

 

KCJ 2020

Wat hebben we genoten op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019! Voor de agenda: editie 2020 vindt plaats van 7 tot en met 11 oktober 2020!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.